Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Mit szóltok ahhoz, hogy...

Barnabas333 kérdése:

Mit szóltok ahhoz, hogy körülöttünk Európában, árvízek, földrengés, hóvihar ők, áradás van, itt meg semmi?

Figyelt kérdés
Ebben az évben ez már a második ítélet időjárás a kontinensen. Ez már minden évben ilyen lesz?
2019. nov. 27. 05:59
1 2
 1/11 LeonScottKennedy ***** válasza:
60%

Nincs még korán a kérdésekhez?

Egyébként azért, mert a magyarok Isten kiválasztott népe.

2019. nov. 27. 06:18
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Szárazság, sertés pestis, félelem a szólásszabadság korlátozása miatt, poloska invázió, méh irtás, árvíz ez magyar.
2019. nov. 27. 08:57
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Semmit sem szólunk, mert nézzük a korábbi évek hasonló eseményeit, valamint tudjuk, az időjárási jelenségek mennyire szórnak. Röviden szólva, nem tapasztalunk semmi rendkívülit azon túl, hogy a klímaváltozás ismert jelenségeként tartjuk számon, hogy egyre szélsőségesebb.
2019. nov. 27. 10:12
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Egy év hosszú idő, egy kontinens pedig nagy terület. Az lenne a fura, ha sehol nem találkoznál ítéletidővel.
2019. nov. 27. 11:31
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
(nem tagadom a klímaváltozást, csak időnként úgy érzem, egyeseknek túlontúl romantikus emlékeik/elképzeléseik vannak a régi idők éghajlatáról)
2019. nov. 27. 11:32
 6/11 Wadmalac ***** válasza:
100%

Árpád apánk behozott ide a jó szélvédett bilibe.

Vannak előnyei, az tény.

De, ahogy Hofi mondta, szélvédett, szélvédett, de megmarad a büdös is.

:)

Amúgy én spec a Duna árterületének a peremén lakok, hidd el, tudom, milyen egy héten át minden éjjel homokzsákot pakolni.

2019. nov. 27. 15:08
 7/11 anonim ***** válasza:

Kicsi az országunk, és jól védett (alulról is).

Kevés katasztrófa esik pont ide.

Később majd meg fogja becsülni az a nép, amelyik itt lakik, de az már nem mi leszünk. Minket 5 perc alatt rúgnak majd ki, amikor már kritikus lesz máshol a helyzet.

2019. nov. 27. 15:13
 8/11 A kérdező kommentje:
7es sajnos igazad van. És én nem emlékszem, hogy az utolsó pár évet leszámítva lett volna ilyen sok csapás európában...
2019. nov. 27. 22:57
 9/11 Wadmalac ***** válasza:
100%

Pedig volt.

Csak a hatvanas évek végén, hetvenes elején.

Akkor be is indult a klímapánik.

De aztán ellaposodott.

2019. nov. 28. 06:59
 10/11 A kérdező kommentje:
Köszi az infót akkor még nem éltem.
2019. nov. 28. 18:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!