Állítolag 50 éve jártak a holdon?
Annyira jó, hogy huszonötmilliodszorra is fel kell tenni egy ilyen együgyű kérdést...
Rengeteg dokumentumfilm áll rendelkezésre a cáfolatok cáfolatáról, én nehezen hiszem, hogy abban ne találnál választ az összes felmerülő kérdésedre.
Maradjunk annyiban, hogy eljutottak, de amilyen szar volt a technika legalább akkora részt volt szerencse, mint tudományos áttörés.
Nincs állítólag. Hanem valóban voltak.
Hogy most miért nem mennek? Valószínűleg a pénzhez lehet köze.
"szerintem ki van zárva, hogy jártak a holdon"
Ez a te szubjektív dőreséged.
A tények - az ott hagyott lézer-tükör, a Holdról hozott holdközét, a NASA LRO képei (amin látszanak az ott hagyott dolgok), az Apollo programon dolgozó rengeteg tudós - meg pont az ellenkezőjét bizonyítják.
"Ma a mai technologia és tudomány sikervilágában miért nem megyünk újra fel?"
Mert:
* 50 éve a hidegháborús versenyben az jenkiknek volt rá indokuk (megelőzni a komcsikat), most meg nincs
* egyébként sincs gazdasági haszna embereket felküldeni, a kutatásokat el lehet végezni szondákkal, robotokkal is
* a Mars "izgalmasabb"
"Ja talán azért nem vizsgáljuk a holdat 2019-ben mert nem tudnak eljuti odáig?"
Érvelési hiba: vágyvezérelt gondolkodás.
"Kérdezem én! Ma a mai technologia és tudomány sikervilágában miért nem megyünk újra fel?"
Mert nincs rá okunk, semmi olyat nem nyújtana, amivel előrébb jutunk!
Na miért milyen volt az akkori tudomány? Mesélj kérlek, mert úgy látom, te kened-vágod a dolgot.
Pont, hogy a mai technológiának köszönhetően nem kell felmenni. Ha fölösleges oda embert küldeni, akkor miért kellene megtenni? Azért, hogy te is elhidd végre?
És egyébként a Holdról már rengeteg mindent tudunk, és folyamatosan “vizsgálják” továbbra is.
Ja. Hitler is járt a Holdon, és 45 után ott élt. Utódai ott készülnek az invázióra. Még film is készült róla. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!