Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Gyógynövény hatóanyag-vizsgála...

Gyógynövény hatóanyag-vizsgálatot (HPLC) hol lehet készíttetni?

Figyelt kérdés
2019. okt. 28. 21:36
 1/7 anonim ***** válasza:
Magánlaborokba talán, bár így még nem láttam az okiratba. Ahol van HPLC, ott meg lehetne csinálni. Elég drága maga a készülék is, nincs mindenhol és hozzá a dolgok is
2019. okt. 28. 22:10
 2/7 A kérdező kommentje:

nekem jó lenne nem hivatalos is, akár külföldi is

találtam 30-35e Ft-ért, de azt sokallom, mert nem üzleti felhasználással kellene...

2019. okt. 28. 22:23
 3/7 anonim ***** válasza:

Például:

[link]

vagy kérdezz rá az OGYEI-nél - ha már gyógy:

[link]

esetleg a NÉBIH-nek is van laborja - ha már növény:

[link]

2019. okt. 29. 00:27
 4/7 A kérdező kommentje:

köszi, a wessling nem csinál már kérdeztem

és szerintem a többi is 30-40 ezer körül lesz, ha egyáltalán megcsinálják

2019. okt. 29. 07:08
 5/7 Wadmalac ***** válasza:

"találtam 30-35e Ft-ért, de azt sokallom, mert nem üzleti felhasználással kellene..."

Hát olcsóbbat szerintem nem fogsz találni.

Amire te gondolsz, a hivatalos, ipari, illetve gyógyszer- vagy élelmiszeripari ilyen vizsgálat nem a pár tízezres, hanem a milliós árkategória.

2019. okt. 29. 08:15
 6/7 anonim ***** válasza:
Egy hplc 10 milliotol kezdodik, és ez a dzint is hasznalt kategoria. Egy kolonna talan 30ezer hozza
2019. okt. 29. 09:03
 7/7 anonim ***** válasza:

Sajnos árakat nem tudok, de attól kevesebbért valszeg nem fogsz találni. Gyógyszergyáraknál 24 órában minden foglalt, szerintem nincs rá lehetőség.

Egy alternatívaként szerintem akármelyik egyetemen megcsinálják, ahol van analitika tanszék. ELTE-én pl. minden szir-szarral foglalkoznak. Talán az árból is lehet alkudni, ha nem kell olyan pontosan (persze akkor az eredmény is olyan lesz).

2019. okt. 31. 03:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!