Miért akkor nő a szőrünk ha levágjuk Pl:honalj, szakál, stb?
Figyelt kérdés
A lábam,karom nem borotválom és nem is nő a szőr rajtuk,vagyha borotválnám akkor ott is nőne és meddig?2010. júl. 14. 16:28
1/6 anonim válasza:
mert a szőrszál vége öregebb, és folyamatosan letöredezik.
2/6 anonim válasza:
Nő akkor is, csak letörik a vége, valamint kevésbé feltűnő a különbség 4 és 5 mm között, mint 0 és 1 mm között.
3/6 sulfur válasza:
Szerinted csak akkor nől, ha vágod? Ugyan, honnan tudná az egyik vége, hogy levágtad a másikat? Nem giliszta, hogyha kettévágod, 2 gilisztád lesz! Szóval ugyanúgy nől továbbra is, mint korábban. A haj átlagban 2,5 cm/hó sebességgel. Persze, ettől lehetnek egyéni eltérések.
4/6 anonim válasza:
nem csak a vége törik, hanem folyamatosan veszítünk egész szőrszálakat és hajszálakat is. gyakorlatilag van egy dinamikus egyensúly, mert törik, hullik, de közben folyamatos nő és újak nőnek. így látszólag semmi nem változik.
5/6 anonim válasza:
Sulfur, én is pont ezt akartam írni csak giliszta nélkül.
6/6 sulfur válasza:
De így gilisztával kicsit érthetőbb szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!