Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Mekkora méretű a világ legnagy...

Mekkora méretű a világ legnagyobb smaragdja? (és mi a neve? )

Figyelt kérdés
Ide csak az írjon választ, aki normálisan tud fogalmazni! (néhány előző kérdésemben ugyanis sértő válaszok érkeztek, holott a kérdés teljesen értelmes volt...)

2019. aug. 27. 16:52
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Szívesen.

2019. aug. 27. 17:18
 2/7 anonim ***** válasza:
27%

Kénytelen vagyok ismét idézni:

[link]

2019. aug. 27. 17:49
 3/7 anonim ***** válasza:
52%

"Nem kizárt, hogy a Calgary egy része berill, ami a drágakőhöz nagyon hasonló ásvány, de mérete miatt ez nem von le az értékéből."

Gratula cikk írójának. A smaragd az berill és pont. Szóval nem hasonló, hanem az. :D

2019. aug. 27. 18:03
 4/7 anonim ***** válasza:
47%

smaragd=berill

akvamarin=berill

smaragd=?akvamarin

2019. aug. 27. 19:26
 5/7 anonim ***** válasza:
76%
Nem. A smaragd is, az akvamarin is, a heliodór is, a bixbit is berill. És ezeken kívül van még. Csak különböző színű módosulatai a különböző szennyező anyagok miatt. Ez lehet kálium, nátrium, cézium, vas, stb.
2019. aug. 27. 19:30
 6/7 A kérdező kommentje:
Itt mindenki teljesen megkattant? Nem arra vagyok kíváncsi, hogy a kedvenc filmed a hülyék paradicsoma (ha ott érzed magad jól, akkor semmi) Azt se tudom mi a jó isten az a berill meg mittudomén. És javaslom mindenkinek, hogy este anyuci és apuci ölében nézze meg a hülyék paradicsomát! Ha már ennyire ajánlod KEDVES válaszoló!
2019. aug. 29. 15:29
 7/7 anonim ***** válasza:
51%

Nem a kedvenc filmem, hanem ez a jövő.

Főleg abból ítélve, ahogy te is viselkedsz, meg az itteni kérdezőkből elég sok, és még ráadásul fel sem fogtad, hogy miért idéztem ezt a filmet.

Pont olyat kérdeztél, ami gugli kereséssel az első találat.

Tehát még pluszban ennyire lusta is vagy.

2019. aug. 29. 15:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!