Mekkora méretű a világ legnagyobb smaragdja? (és mi a neve? )
Figyelt kérdés
Ide csak az írjon választ, aki normálisan tud fogalmazni! (néhány előző kérdésemben ugyanis sértő válaszok érkeztek, holott a kérdés teljesen értelmes volt...)2019. aug. 27. 16:52
2/7 anonim válasza:
Kénytelen vagyok ismét idézni:
3/7 anonim válasza:
"Nem kizárt, hogy a Calgary egy része berill, ami a drágakőhöz nagyon hasonló ásvány, de mérete miatt ez nem von le az értékéből."
Gratula cikk írójának. A smaragd az berill és pont. Szóval nem hasonló, hanem az. :D
4/7 anonim válasza:
smaragd=berill
akvamarin=berill
smaragd=?akvamarin
5/7 anonim válasza:
Nem. A smaragd is, az akvamarin is, a heliodór is, a bixbit is berill. És ezeken kívül van még. Csak különböző színű módosulatai a különböző szennyező anyagok miatt. Ez lehet kálium, nátrium, cézium, vas, stb.
6/7 A kérdező kommentje:
Itt mindenki teljesen megkattant? Nem arra vagyok kíváncsi, hogy a kedvenc filmed a hülyék paradicsoma (ha ott érzed magad jól, akkor semmi) Azt se tudom mi a jó isten az a berill meg mittudomén. És javaslom mindenkinek, hogy este anyuci és apuci ölében nézze meg a hülyék paradicsomát! Ha már ennyire ajánlod KEDVES válaszoló!
2019. aug. 29. 15:29
7/7 anonim válasza:
Nem a kedvenc filmem, hanem ez a jövő.
Főleg abból ítélve, ahogy te is viselkedsz, meg az itteni kérdezőkből elég sok, és még ráadásul fel sem fogtad, hogy miért idéztem ezt a filmet.
Pont olyat kérdeztél, ami gugli kereséssel az első találat.
Tehát még pluszban ennyire lusta is vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!