A magyar honfoglalás régészetileg a népvándorlás korába vagy a középkorba tartozik?
Kedves kérdezö.
Én voltam Auschwitz-ba és láttam minden maradványt,amit tudni illik megpiszkáltak a szovjetek.
Az a gázkamra nem alkalmas 6 millió (állitólag) ember módszeres kivégzésére!
Szóval holokauszt XD propaganda,illetve van a mai napig Palesztinába lövöldözik a zsidrákok brahiból,kivétel nélkül minden Palesztint.
AZZAL KI A CERKA FOGLALKOZIK !?
Ugye????
A "középkor" egy általánosan, történészek által behatárolható korszak, ami általános megegyezés szerint 476-tól (a Nyugat-római Birodalom bukása) egészen - a legújabb megegyezés szerint - Amerika felfedezéséig (1492) tartott.
A "népvándorlás kora" egy több korszakot átfogó valami, ami ráadásul több hullámos esemény, az első népvándorlás a mongol-ujgur eredetű hunokkal kezdődött, valamint részint a hunok elől menekülő, részint utánuk a koncra érkező különböző ógermán (többnyire gót, vandál, illetve frank), avar (akik annyira marha rejtélyesek, hogy vitatott az eredetük, még az is lehet, hogy tulajdonképpen a bulira kicsit korán érkezett magyarok...) és szláv népek betelepülése volt.
A második hullámmal érkeztek a különféle északi germán népek (igen, a híres-neves vikingek), meg a mindenféle török-tatár népek (besenyők, kunok, tatárok), no meg velük együtt mi, magyarok is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!