Kezdőoldal » Tudományok » Társadalomtudományok és bölcsészet » Mi a véleményetek a "SVÉD...

Mi a véleményetek a "SVÉD MODELLRŐL", mi miért nem tudunk olyat?

Figyelt kérdés
Mindég ezt hallani, hogy a Svédek mindent jobban tudnak, ők a modell, ők csinálnak mindent a legjobban, ők a bezzeg, ök a követendő példa, miért?
2017. nov. 28. 22:23
 1/10 anonim ***** válasza:
57%
Autót tudnak gyártnai és a gyerekbiztonságban is a legjobak. A többi maszlag,kqmu,túldíszített dolog. Itt élek és hidd el ,sokkal gázabbak az általuk bezzegelt dolgok,mint gondolnád. Szar az eü,a szoc ellátás,a nyugdíjrendszer,az oktatás..Soroljam még? És nem,nem direkt írom ezeket. Ez egy tipikus olyan nép,akivel fentről elhitetik,hogy ők a legjobbak és nem hajlandóak meglátni,hogy nem így van. Talán csak a németek beképzeltebbek náluk. Tudod,tudunk mi is olyat és még olyanabbat is. Ne becsüld alá Magyarországot! Nekem is külföldön kellett eltöltenem jópár évet,hogy meglássam,nem is olyan rossz otthon az a rossz.
2017. nov. 28. 22:53
 2/10 anonim ***** válasza:
59%
Melyik Svéd modellről?
2017. nov. 28. 23:24
 3/10 anonim ***** válasza:
Mert nincs itt nincs elég hideg hozzá.
2017. nov. 28. 23:35
 4/10 anonim ***** válasza:

Nekem Mini Andén, Vendela Kirsebom és a Volvo 200-as sorozatának összes darabja, és a Scania S730T is nagyon bejönnek.

Esetleg más, szintén svéd modellre gondolsz?

2017. nov. 29. 08:37
 5/10 anonim ***** válasza:
1# Ezt jól összefoglaltad bár lenne még mit hozzá tenni. Én 43 év után haza költöztem és S.o-ban maradt barátaim leveleiből itélve jól döntöttem.
2017. nov. 29. 09:57
 6/10 anonim válasza:

"Melyik Svéd modellről?"

Róla [link]

2017. nov. 29. 11:58
 7/10 anonim ***** válasza:
Nekem bejönnek a szöszi svéd modellek.
2017. nov. 29. 14:56
 8/10 anonim ***** válasza:
34%

Tudod egyáltalán, mi a svéd modell?

Pedig roppant egyszerű. Van egy környezetük. Az hat rájuk valahogy. Ők meg úgy viselkednek, hogy abból mindig jó jöjjön ki. Ezért aztán nekik sokkal jobb az életük, mint például nekünk. Tökéletes rendszer nincs, ezért náluk is vannak hibák, náluk is vannak, akiknek nem jó. Csak sokkal kevesebb.

A svéd modellt itt is sokan próbálták másolni, és nem jött be. Mert nem azt másolták, csak ezt hitték. A svéd modell annyi, hogy a legtöbbször felismerjük a környezetünk kihívásait, és megfelelően reagálunk rá. Néha védekezünk, néha kihasználunk, máskor meg egyszerűen gondolkodunk és cselekszünk. A svéd modell az élni és élni hagyni elvét követi lényegében.

De fogadjunk, hogy ebből egy szót se hittél el. Mert a svéd modellel ellentétben cselekvés nélkül szeretnél sikert. Ha tévedtem volna, akkor egyetértünk.

2017. nov. 30. 11:25
 9/10 Szirty ***** válasza:

"a Svédek mindent jobban tudnak, ők a modell, ők csinálnak mindent a legjobban"

Sose hallottam még ilyet.

2017. dec. 2. 19:07
 10/10 anonim ***** válasza:
0%
Az ország sikkeres ahol kevés korupt ember na itt sok van.Jó pl az út épités itt a földön vannak az útak mégis 10drágáb csinálják meg mint a szomszédba ahol az útak fele hid ami a levegöben van.
2017. dec. 2. 22:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!