Közgazdaságból fogalmak?
Mi a fedezet fogalma?
Árbevételből hogyan(milyen levonásokkal) számítjuk ki a nyereséget(profitot)?
A kérdésért bocsi,de a gép másként belekötött.
Nyereség (profit) = Bevétel - Költségek
Fedezet: (Bevétel - Ráfordítás) / Ráfordítás
A fedezetet %-ban kapod meg, természetesen ha pl. 20 % a fedezet, akkor a fenti képletből 0,2 fog kijönni, meg kell szorozni 100-zal.
Fedezet FOGALMA!Nem azt kérdeztem,hogyan számítjuk ki.Szóval ha én a kocsihitelemhez a lakásom a fedezet,akkor annak ez a képlet a fogalma?
Amúgy a nyereség is eléggé sántít:melyik költségek:fix,változó,degresszív,progresszív,proporcionális?Kiadás,amortizáció lejön-e?
Bocs, de a fogalmat kérdezted, és azt, hogy hogyan számítjuk ki általánosságban.
A kérdésedre a választ az ügyintézőtöl kapod meg leginkább, mert "mindenki másképp csinálja".
Egyébként meg bocs, hogy segíteni akartam. Többet nem fordul elő.
Egyébként a te esetedben a lakásodnak mint fedezetnek semmi köze az árbevételhez, legalábbis a tiedhez nem.
Hogy konkrétan fogalmazzak (ne kelljen legközelebb nagybetűkkel ordibálnod), ha nem fizetsz, bukod a lakást.
Minden esetre legközelebb fogalmazz értelmesen, és kerüld el a Tudományok topikot. Ez a kérdés nagyon nem ide való.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!