Kezdőoldal » Tudományok » Társadalomtudományok és bölcsészet » (Gyermek) Pszichológia témájú...

(Gyermek) Pszichológia témájú könyvek?

Figyelt kérdés

Később szeretnék majd gyerekekkel foglalkozni és szeretném ha a leendő gyermekeimet tudatosan tudnám nevelni. Azt is szeretném megtanulni, hogy hogyan lehet kommunikálni a gyermekekkel. Mindig is érdekelt a pszichológia, az emberek viselkedése de sohasem olvastam ilyen témájú könyveket.

Szóval pszichológián belül leginkább a gyermekpszichológia érdekel de úgy tudom, hogy iskolákban is többnyire sima pszichológiát tanítanak.

Valaki tudna nekem néhány könyvet ajánlani? Olyat amit le tudok tölteni, megvásárolni sajnos most nem igazán van lehetőségem :(

2017. aug. 30. 16:57
 1/2 anonim ***** válasza:
Kezdd a Lelki köldökzsinór című könyvvel, ami az anya és a magzat kapcsolatáról szól. Szintén hasznodra lehet a Gyermeklélektan című könyv. Ezeken kívül Ranschburg Jenő és Vekerdy Tamás könyveit ajánlom. Hogy mit lehet ingyen letölteni, nem tudom.
2017. aug. 30. 21:12
 2/2 anonim ***** válasza:
Ranschburg Jenő, +1
2017. aug. 31. 03:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!