Normális hogy 18 évesen érdekel a politika, közélet, irodalom stb?
Ön ............ normális.
Az furcsa, hogy kiírsz egy ilyen kérdést.
Most ezzel magadat akarod piedesztálra emelni? Mindenkit más érdekel, senki sem tartja különösnek.
Én szabadidőmben szívesen szerkesztgetek dolgozatokat, megírom, kijavítom. bumm.
Normális, csak sok hasznod nem lesz ezekből.
Míg ha például a barkácsolás, az autószerelés vagy a főzés érdekelne, abból egyértelműbb hasznod származna.
Persze, ha téged a szócséplés tesz boldoggá, hát hajrá.
Egyébként is, miért fontos, hogy mások mit gondolnak az érdeklődési körödről?
"Normális, csak sok hasznod nem lesz ezekből."
Szerintem is normális dolog!
És viszont lesz haszna belőle!
Megtanulja megérti hogy működik a világ, mi a jó vagy rossz (bár ezt 18 évesen már tudnia kell!) de csiszolódhat még.
"
Míg ha például a barkácsolás, az autószerelés vagy a főzés érdekelne, abból egyértelműbb hasznod származna.
"
Természetesen ezek is hasznosak. Már 10-12 évesen rengeteg mindent csináltam én is barkácsoltam is, házi munkát végeztem stb...
Aztán vacsora közben megnéztem a híradót és a Politikai hírek érdekeltek a legjobban. Még a szüleimre is rászóltam ha elkapcsolták!
"
Persze, ha téged a szócséplés tesz boldoggá, hát hajrá.
"
Ez nem csak "szócséplés", emberismeret, stratégia, taktika meg amit az elején is írtam stb...
"
Egyébként is, miért fontos, hogy mások mit gondolnak az érdeklődési körödről?
"
Mindenkinek jót tesz az egójának ha megerősítik hogy az amit csinál nem butaság, nem időpazarlás.
Ne aggódj kérdező 3-as nem tudja hogy Magyarország 10 millió politikus hazája...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!