A fáraók tényleg tartottak maguknak fiú szexrabszolgákat is?
Figyelt kérdés
Nem vagyok homofób, sőt, meleg vagyok, de ezen én is elcsodálkoztam, és így belegondolva nem tudom elképzelni.
Vagy ez csak egy állítás, és lehet, hogy nem igaz?
Nőt még el tudok képzelni mert ha épp a fáraónak úgy tartotta kedve, akkor csinálta amit csinált. Na de fiúval?
Vagy miért tartottak mellette fiúkat is? Kíváncsi vagyok a témára, hogy egy fáraó például mit szerethetett egy fiú szexrabszolgával, amit egy nővel nem. (Gondolom a fáraó nem a passzív fél volt, vagy igen?)
Tudom, fura és kényes téma, csak érdekelne ilyen téren a fáraók (vagy esetleg egyéb uralkodók) magánélete.
2016. márc. 23. 17:16
11/17 anonim válasza:
"Araboknál is belefér a mai napig ez" vs. "sőt az araboknál ha kiderül kampec a legénynek."
Tényleg belefér akkor.
12/17 anonim válasza:
Az IPM Magazint szoktam olvasni, abban van rengszeresen egyiptológiával foglalkozó cikk. Az egyik fáraóval kapcsolatban boncolgatták azt a témát, hogy a fáraóéjszaka elszökött mindig egy férfi szeretőhöz. Ez nem biztos, hogy igaz, lehet, hogy az ellenségei terjesztették. De egy dolgot az író szerint bizonyít: hogy abban a korban nem volt pozitívum melegnek lenni: ha az ellenségei terjesztették, akkor nyilván mint negatívumot tették, ha igaz volt, akkor miért az éj leple alatt surrant oda... Ez nem tudom, melyik fáraó volt, egy a laikusok által kevésbé ismert, de az biztos, hogy valamelyik régebbi időben, amikor még a királyok völgyében temetkeztek, és nem piramisokba.
13/17 anonim válasza:
Amúgy szerintem a fáraó lehetett passzív, de valószínűleg nem dicsekedett vele, mert ez akkoriban a másik fél fölötti uralom jelképe is volt.
15/17 anonim válasza:
Tehát azon kiakadsz, hogy esetleg fiú rabszolgái lehettek, mert fúj bzik, de a női rabszolga az normális, hát ja tipikus gyökér vagy te is öcsém.
17/17 anonim válasza:
Egyébként úgy meg vagy lepődve, mint aki sose tanult az ókorról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!