Osztatlan képzéseken is 12 félév az államilag támogatott időtartam?
Figyelt kérdés
Valahol azt olvastam hogy osztatlan képzéseken 14 félévet támogatnak, vagy csak az orvosokra vonatkozik? Engem elsősorban az osztatlan tanári érdekel, ott hogy van ez?2016. márc. 14. 13:03
1/3 anonim válasza:
Én úgy tudom, hogy az orvosoknál azért 14 félév, mert alapból 12 félév a képzés és ha 12-t támogatna az állam, akkor elsőre kellene hogy átmenjenek minden tárgyból.
Legalábbis nálunk állatorvosin ezért van 13 államilag támogatott félév (nálunk 11 félév a képzés+2 félévet lehet csúszni).
2/3 A kérdező kommentje:
Hát csak ugye az osztatlan tanári is 6 éves alapból, azért érdeklődöm.
2016. márc. 14. 13:41
3/3 anonim válasza:
Ha az osztatlan képzésed hossza meghaladja a 10 félévet, akkor 14 félévet támogat az állam. Nem csak az orvosoknak.
Nekem egy egyszerű google keresés kihozta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!