Az az ember aki nem születik meg azzal mi lesz?
Akkor aki nem hiszi el, hogy tényleg megeszik őket, az keressen rá nyugodtan.. Régen videót is láttam, hogyan készítenek belőlük levest, és eszik meg.
Itt van egy cikk, lehet még többet is találni. Ez speciel a kínaiakra vonatkozik, de akkor is igaz.. [link]
Kösz, a lepontozást.. És köszönet annak, aki kiállt értem :)
Azt akarom kérdezni, hogy ha valaki más születik meg helyetted akkor veled mi lesz?
vagy a tesóm helyett vagy bárki ha ő nem születik meg mi lesz vele?
Igen, ezen én is gondolkodtam már...
hogyha például az én első születési kísérletem sikertelen, akkor meghal a lélek is, vagy a következő testben önt alakot?:O
huh, ez bután hangzik:D
Lehet ezeken filózni a végtelenségig.
Az élet értelméről, a halál utáni létről, a lélekről, mi az a lélek, mikor hova megy, és mért, vannak e szellemek, van e Isten...
Ezekben a témákban rengeteg teória van, de ez mind csak kitaláció, biztos eredményre nem jutsz egyikben sem.
Nem fogod tudni soha, hogy mi az igaz, max választhatsz magadnak egy választ a sok közül, ami tetszik :)
Szerintem aki nem születik meg az nem létezik és nem lesz vele semmi. Persze a semmit is nehéz elképzelni, úgy, mint a végtelent is nehéz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!