Kezdőoldal » Tudományok » Társadalomtudományok és bölcsészet » Hogy írjam meg ezt a verset?

Girl016 kérdése:

Hogy írjam meg ezt a verset?

Figyelt kérdés

Sziasztok. Gimiben magyar fakultáción vagyok, és az egyik csoporttársam kitalálta, hogy húzzon mindenki egy nevet/vkit magának, akinek ír verset, ezzel a kezdősorral: "Turbánt csináltál a köpenyemből"

Nos, nekem kicsit furcsa és nem igazán tudom, hogyan kezdjek bele.. :/ Vmi tippet szívesen elfogadok!! Holnapra kell. A hosszúság nem számít, se túl rövid, se túl hosszú. Köszönöm!

2015. dec. 16. 18:59
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

Turbánt csináltál köpenyemből,

Elég volt ebből a gyötrelemből.

Én jobban szeretem a köpenyeket,

Mint ilyesféle fejfödőket.

Kérlek szépen ne vedd zokon,

De még egy ilyen húzás és anyád rúgom agyon.

Most kérlek szépen ne légy mérges,

De egy turbán nem ér fel egy köpeny híréhez.

Utolsó, amit tehetsz, hogy megnyugtasd lelkemet,

Csinálj a turbánból újra köpönyeget.

:DDDD Full jó! :DDDD Remélem tetszik! :D

2015. dec. 16. 19:16
 2/14 A kérdező kommentje:
Azta ez nagyon jó!:DD Hogy sikerült így ennyi idő alatt?:D :o Csak kicsit az az anyázás durva, nekem nem, csak egyházi iskolába járok és lehet nem lenne jó. :D De nagyon köszönöm!!!
2015. dec. 16. 19:26
 3/14 anonim ***** válasza:
Ja, az egyházat mondhattad volna, akkor mást költök. Megpróbálok beilleszteni valamit a helyére, de nem ígérek semmit. Megpróbálom! :D
2015. dec. 16. 19:33
 4/14 A kérdező kommentje:
meg még az a helyzet, hogy akit húztam, valahogy őt is bele kell paszírozni a versbe, hogy kitalálják, hogy én ki húztam. kb 2szót sem váltottam a lánnyal..:D szőke haja van,olyan átlagos.. de azt majd én valahogy megpróbálom de ez nekem nem megy könnyen :D
2015. dec. 16. 19:35
 5/14 anonim ***** válasza:

"Most kérlek szépen ne vedd zokon, de még egy ilyen húzás és csúnyán fogok nézni, de nagyon"

Lehet kicsit erőltetettnek tűnhet, de gyakorold a hangsúlyt és azzal szépen ki lehet játszani. Próbálgasd, hogy hogy hangzik jól, nekem sikerült megtalálni a frappáns ritmust. :D Sok sikert! :)

2015. dec. 16. 19:36
 6/14 anonim ***** válasza:
Gyerek, ezt írhattad volna előbb is! Tehát szőke és milyen színű a szeme? Ez a minimum még! :D
2015. dec. 16. 19:37
 7/14 anonim ***** válasza:
A versköltés egy elég nehéz dolog, most ha én utólag akarok valamit belepaszírozni, akkor az nehéz lesz! Megteszem, de lehet nem alszok az éjjel. :D Még írd le, hogy ugye milyen színű a szeme, aztán valami speciális tulajdonság még jöhet, vagy valami vonása, érted? :D
2015. dec. 16. 19:39
 8/14 anonim ***** válasza:

Turbánt csináltál a köpenyemből,

El is akadt a szavam egyből.

Miért nem a saját ruháddal játszol?

Elmondtam neked már legalább százszor,

Ha turbánt akarsz, használd a sálad,

Nézz meg a szekrényed, ott van nálad.

A köpenyem meg tedd szépen vissza,

Mielőtt a véred a padlószőnyeg issza.

2015. dec. 16. 19:41
 9/14 A kérdező kommentje:
Ne haragudj . :S zöld a szeme :)
2015. dec. 16. 19:51
 10/14 anonim ***** válasza:
Na, 8-as megmondta a tutit, de a lényeget ő is kihagyta. :D Tehát szőke, leány és zöld szemű. Jólvan, dolgozom rajta. :D
2015. dec. 16. 20:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!