Sztálin rendszere volt annyira durva, mint manapság az észak-koreai?
Sztálin alapból nagyobb néptömegek felett uralkodott, arányaiban is többen szenvedtek tőle. De Korea meg már egyre extrémebb területen jár cenzúra és népátverés terén.
Ezt nem lehet így összevetni.
Mondjuk úgy, Kim Dzsongék, ha ott ültek volna Sztálin helyén, valószínűleg még nagyobb xart kavartak volna, mint Sztálin.
Hasonló diktatúra, sablonos sok az egyezés, meg kell várni a vezér halálát, és számításokat végezni az adott néptömeg halálozási arányával.
De Sztálint csak valós atomcsapással tudja felülmúlni, mert tőle eltérően egyenlőre csak hazai földön pusztít. De mint mondtam csak várni kell kicsit és kiderül .
Még fejlődhet.
Üdv mindenkinek! Elnézést, csak nem nagyon voltam gépközelben. Köszönöm a válaszaitokat!
Elsősorban arra gondoltam, hogy melyik diktatúra izolálta jobban a népet a más országoktól?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!