Milyen könyveket-szakirodalmat tudnátok ajánlani, hogy megállapítsam valaki hazudik-e?
Persze ilyenkor sokak teszem azt kapásból azt mondják, hogy allan pease - testbeszéd. Hasonlókat várok természetesen, de lehet keményebb is nyugodtan.
Az léc amit meg kell ugranom eléggé magas.
Amennyire tudom röviden: Egy ellenkező nemű bsc pszichológus, tehát tanulmányait tekintve max. félkész, eléggé átvert, az a gyanúm, hogy amit kérdezett az se volt igaz. (nem terápia kapcsán történt mindez természetesen)
Ilyenkor gondolom minden ember természetes vágya, hogy soha többé ne járhasson így.
Sajnos én nem vagyok irányításmániás, player, playette, de általánosságban, valamint a történtek után kifejezetten naivnak gondolom magam. A valóság kicsit jobb ennél, de egy fecske nem csinál még nyarat.
Szóval olyan könyvjavaslatokat, velős kis irományokat, táblázatokat, mátrixokat, elméleteket várnék szeretettel, mely alapján én láthatom magamat és másokat IS egy pszichológus, kihallgatótiszt, mentalista (a shotgunning szintű mentalista bűvésztrükköket ha lehet ne), profiler stbstbstb szemével. Legyen az link, könyvcím bármi.
Profiler magyar nevét nem tudom, de az a "szakma" ami rád néz és megmondja 20mp alatt a testtartásodból, hogy te ma 3tojásos tésztából készült babsalátát ettél a'la Bud Spencer
Hisz attól, hogy ez egyszer megtörtént még sajnos megismétlődhet, legyen az bármilyen szakmájú a kedves ellenpólus. Teszem azt sajtkészítő:)
Előre is köszönöm az értékes válaszokat!
Nagyon szépen köszönöm!
Úgy látom ez a kérdés/topic nem annyira népszerű, mint a "használt lepedőbe ültem bugyi nélkül, lehetnek e 6osikreim?"
:)
Itt van egy TED előadás 2es könyve szerzőjétől
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!