Miért tanítják azt irodalomból, hogy a szex az élet értelme és az sem számít, ha mással is csinálja a hölgy csak mi élvezzük hogy vele lehetünk és a többi ne érdekeljen?
Figyelt kérdés
A lényeg, hogy szép legyen a nő és a mostnak 3ljünk mert a jelenlegi pillanatok az élet értelme. Ki kell élveznünk mindent mert az élet rövid.
Szerintetek normális 9. osztályban ilyeneket tanítani?
2015. márc. 5. 21:36
11/13 anonim válasza:
Utolsó: az lehetett a kérdező téves értelmezésének egyik oka, hogy a "carpe diem" mai, eltorzított használatát ismeri. Ugyanis ma pontosan abban az értelemben használják, amiről ő is írt: dugjon mindenki mindenkivel, élvezzük ki a fiatalságot, amíg lehet és ne gondoljunk az öregkorra. A mai korszellemnek valahogy az az egyik fő gondolata, hogy muszáj minél jobban kiélnünk magunkat fiatalon, mert egykettőre vén trottyok leszünk, unalmas munkahelyekre kell majd járnunk és bömbölő, idegesítő gyerekeket kell majd tisztába tennünk, és ez egyszerűen borzalmas. Egy csomó fiatalnak tele van a feje ezzel a baromsággal. Ma mindenkinek az a legnagyobb gondja, hogy "mit fog majd mesélni az unokáinak".
12/13 A kérdező kommentje:
De ezt mondta, különben miért írtam volna ki a kérdést? Annyira idegesítőek az ilyen emberek... Nem kell akkor hozzászólni, ha te nem "hiszed". Istenem.
2015. márc. 7. 12:06
13/13 anonim válasza:
Hát figyelj. Szerinted mi innen el tudjuk dönteni, hogy mit mondott a tanárnőd és miért? Ha annyira nem érted, akkor kérdezd meg tőle. Azért vagy diák, hogy ha valamit nem értesz, kérdezd meg, és ő azért tanár, hogy válaszoljon. Nála jobban úgysem tud senki magyarázatot adni neked a kérdésedre.
Egyébként pedig feltettél ide egy kérdést, én meg válaszoltam, mint a többiek is. Ha már kérdést raksz fel, akkor fogadd már el azt, hogy nem mindenki fogja úgy látni a dolgot, ahogy te szeretnéd. Na, engem meg az ilyen emberek idegesítenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!