Atlantis létezett valaha vagy csak egy mítosz/legenda?
Figyelt kérdés
2008. aug. 20. 18:25
2/8 anonim válasza:
3/8 anonim válasza:
Nekem van egy olyan érzésem hogy ha volt Atlantisz, akkor az a Szaharában volt, még mielőtt elsivatagosodott volna. Persze nem tudom bizonyítani, csak egyszer bevillant mikor nem tudtam aludni.
4/8 anonim válasza:
Én úgy tudom, meg is találták. Valószínűleg a Földközi-tengerben volt, és gőzrobbanásban pusztult el (a tengervíz betört egy vulkán kürtőjén keresztül). A robbanást állítólag az Északi-tengerig lehetett hallani, és néhány kis szigettöredék maradt belőle, meg egy hatalmas kráter. Csak ezt elég nehéz megtalálni a tenger alatt, és azóta az erózió is dolgozott...
5/8 anonim válasza:
Szerintem sem hülyeség a SZahara elmélet.Kár volt lepontozni.Végülis egy virágzó paradicsom volt és emberek is éltek ott.!!!Lásd Gilf-Kebir úszó ősember barlangrajzok Almássy gróf magyar felfedező találta meg!Mi van ha onnan származik a legenda és megőrződött az emberiség képzeletében???Nem annyira sci-fi
6/8 anonim válasza:
A kérdésre a válasz: igen, Atlantisz létezett! Természetesen vannak már kitalált történetek róla, de valójában létezett.
7/8 anonim válasza:
Atlantisz létezik. Az ösök városa. Eredetileg a pegazus galaxisba volt.
8/8 anonim válasza:
Létezett, nézd meg a Csillagkapu:Atlantisz sorozatot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!