Kezdőoldal » Tudományok » Társadalomtudományok és bölcsészet » A japánok mikor és honnan...

A japánok mikor és honnan kerültek mostani hazájukba?

Figyelt kérdés
Azt hallottam,hogy nem ők az eredeti lakosok a Japán-szigeteken hanem az ajnuk. De akkor mikor és honnan kerülhettek oda ? Gondolom Kínából vagy Koreából vagy Oroszországból. De sem a kínaiakkal sem a koreaiakkal de még a szibériai népekkel sem állnak rokonságban. A japánok szerint az első császár i.e.660 körül alapította Japánt,de ez nem bizonyítható. Ti mit gondoltok a japánok eredetéről ?

2014. aug. 20. 11:45
 1/5 anonim ***** válasza:
41%
2014. aug. 20. 11:48
 2/5 A kérdező kommentje:
Igen a wiki azt írja hogy bizonytalan a japók eredete. Senki sem tudja pontosan de én a véleményetekre lennék kiváncsi elsősorban. A mi eredetünkről sincs fix álláspont. Am a magyar-japán rokonságról mit gondoltok ? Szerintem hülyeség.
2014. aug. 20. 12:27
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is hülyeség. A magyarok mindenkivel akarnak azonosulni, hasonlítani.
2014. aug. 20. 20:18
 4/5 A kérdező kommentje:
Azért a magyarok többsége szerintem nem hisz az ilyesmikben. Ez a rokonság márcsak amiatt is lehetetlen h mi europidok vagyunk ritkán fedezhető fel egy-két mongolos arc. Ami viszont érdekes a japánokban hogy nem mindnek van koromfekete haja mint a többi ázsiainak hanem inkább barnás vagy akár vörös. Szóval egy nagyon különös nép.
2014. aug. 20. 20:32
 5/5 Platypus ***** válasza:
100%
A japánok festik azt a szép meleg barnás hajat. A lágy hullámok is kivétel nélkül fodrásztól származnak. Az utóbbi években látni csak tömegesen a fiatalokon. Nagyon élethű és természetes, de az eredeti hajszínük fekete. Lehet, hogy van köztük valahol természetes barna is, de az legalább akkora ritkaság lehet, mint a kék szem.
2014. aug. 21. 18:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!