Mely történelmi személyekről lehet tudni, vagy legalábbis sejteni, hogy leszbikusok voltak?
Szophoklész férfi volt.
Biztos Szapphóra gondolsz.
Egyszer olvastam egy konyveben(Kekveru korsag-talan...), hogy II.Jozsef felesege, Parmai Izabella(Maria Terezia anyja) szerelmes volt a ferje hugaba. A masodik gyermekuket meg rola is nevezte el, Krisztinanak.Nehany egymashoz irt leveluk fennmaradt, es elofordulnak benne becezgetesek, utalasok.De testi kapcsolatot nem emlitett, csak lelki szerelem, de lehet, hogy csak a konyv nem tert ki ra.
18/L
18/L
Valamit keverhetsz.
Mária Terézia II. József anyja, tehát Pármai Izabella anyósa volt, nem pedig a lánya.
Amúgy én is hallottam valami ilyesmit.
elokerestem a konyvet...Es jol irtam le, a konyv igy irja.Ah, eszmeletlen csalodas, hogy egy hibas konyvbol ideztem, es meg csak ra se jottem:S
Termeszetesen neked van igazad, Mari Terezia az anyosa volt. Nekem az elejen nem tunt fel, valoszinuleg ha nem szolsz, akkor nem is jovok ra...
koszonom, es bocsi a teves infoert.
De az stimmel, hogy Izabella es a sogornoje kozt volt valami.
Igen, igen. Azt tudom.
Minden jó, amit írtál, csak az a kis részlet... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!