A gazdaságföldrajz vizsgám holnap lesz, a kisebbségekről mit mondhatnék el?
Figyelt kérdés
jegyzetem sajnos nincs, és a google sem segít túl sokat2009. dec. 17. 18:35
1/4 anonim válasza:
holnap van a vizsgád és nincs anyagod..azt se tudod honnan kellett volna beszerezni.megérdemelnéd h.megbukj..már bocs..
amúgy milyen kisebbségek,melyik időszakra vonatkozóan,(1.vh,rendszerváltás,vagy most)és milyen szempontú elemzés kéne???így állati nehéz lesz..
2/4 A kérdező kommentje:
Először is elolvastam a kb 400 oldalas könyvet, kijegyzeteltem. Szóval megbukni már nem fogok.
A "kisebbségek téma" pedig nem szerepelt a könyvben, sőt az órai tematikában sem, ennek ellenére vettük, de alig van róla valami. Majd megoldom valahogy. :)
2009. dec. 17. 21:27
3/4 anonim válasza:
De milyen kisebbségek? Mer nem mind1 hogy a magyar cigány kisebbség, vagy az amerikai kínai kisebbség, vagy a szenegáli magyarokról írsz/beszélsz.
4/4 A kérdező kommentje:
5öst kaptam :D:D
Amúgy szóba került, alapvető külünbség az etnikai és nemzeti kisebbség között, magyar kisebbségek stb.
2009. dec. 18. 21:08
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!