Kezdőoldal » Tudományok » Társadalomtudományok és bölcsészet » Mi történik, ha egy viccpárt...

Mi történik, ha egy viccpárt hatalomra jut?

Figyelt kérdés
Azt tudom, hogy Izlandon megtörtént egy ilyen eset, és csináltak utána pár hülyeséget. De mi történne, ha a magyar Kétfarkú Kutyapártot tényleg beszavaznák és tényleg hatalomra jutnának? Mit csinálnának akkor?
2014. márc. 3. 18:36
 1/10 anonim ***** válasza:
Mik voltak ezek a hülyeségek Izlandon?
2014. márc. 3. 18:48
 2/10 A kérdező kommentje:
Egy csomóan szavaztak poénból egy viccpártra, ami végül többséget nyert és hatalomra jutott. És megvalósították a programpontjaikat -amiket eredetileg poénnak szántak-, pl. pálmákat ültettek, meg jegesmedvéket telepítettek be, meg ilyenek. Ennél többet én sem tudok. Megjegyzem, nem is ez volt a kérdés.
2014. márc. 3. 18:51
 3/10 anonim válasza:
Ennél tuti nem rosszabb , ha mégis legalább nevetnénk!:)
2014. márc. 3. 21:29
 4/10 anonim ***** válasza:
Szerintem nekiállnának bohóckodni.
2014. márc. 3. 21:42
 5/10 anonim ***** válasza:
Bármelyikre szavazol most is egy viccpárt kerül majd hatalomra.
2014. márc. 3. 21:56
 6/10 A kérdező kommentje:
Van esetleg valaki, aki érdemben tud válaszolni és ért is hozzá?
2014. márc. 3. 22:23
 7/10 anonim ***** válasza:
Azért kérdeztem (#1), mert olyan nagy hülyeségekről nem olvasok: [link]
2014. márc. 3. 23:00
 8/10 A kérdező kommentje:
Örülök. És ez most hogy jön ide? Én meg az összehasonlító nyelvészetről olvasok jelenleg. Linkeljek róla én is egy cikket, hogy én milyen okosakat olvasok? Vagy linkeljek a hazai varjúfélékről, ami szintén érdekel? Vagy maradjunk esetleg a kérdésnél?
2014. márc. 4. 08:11
 9/10 anonim ***** válasza:
A beszavazott viccpárt "mainstreammé" válna és megkomolyodna. Túlságosan nagy kárt valószínűsíthetően nem okoznának, mivel a politikai csúcsvezetés alatt mindig ott van a szakképzett közigazgatás, ami jobb esetben kioktathatja a politikusokat, hogy mit kell csinálni.
2014. márc. 23. 20:15
 10/10 anonim válasza:
mkkp-ra, ha jól tudom, nem lehet szavazni :(
2014. márc. 23. 23:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!