Ha a magyar egy mongoloid nép, miért nincs semmi ázsiai vonás bennük?
Figyelt kérdés
elvileg ferdeszemű mongoloid nép a magyar nem? Hát nem nagyon tűnik annak....2014. febr. 23. 14:47
1/16 anonim válasza:
Nem vagyok biztos benne, ne pontozzatok le, mert át én tudásom szerint a magyar finnugor eredetű nép, nem pedig mongoloid.
4/16 anonim válasza:
A magyarok a Szíriuszról érkeztek.
5/16 anonim válasza:
Nem, nem mongoloid. Ráadásul melyik magyar népre gondolsz ? A maira vagy a régi "turánira" ? A mai magyarságban legfeljebb a tatárok hagytak mongolos genetikai nyomot, de aztán voltak itt a törökök is, meg az itt élő morvák, meg a betelepített ill. beházasodott - beházasított németek (szászok), de örmények, szerbek, horvátok, tótok oszt kiket is hagytam ki még ?...
7/16 belapus válasza:
A Kárpát-medence egy olvasztótégelyhez hasonlítható.A magyar géneknek már nem sok nyoma maradt.
# 1.
A nyelvünk tartozik a finnugor nyelvcsaládba.
8/16 A kérdező kommentje:
akkor a magyar annyira magyar mint amennyire a francia frank, tehát csak névlegesen
2014. febr. 23. 15:25
9/16 belapus válasza:
Az az érdekes, hogy rengeteg nép keveredett itt, és mégis mind a magyar identitást választotta ( lehet, nem ez a legjobb szó rá ).
10/16 anonim válasza:
"elvileg ferdeszemű mongoloid nép a magyar nem"
Akkor érdemes megnézned, hogyan ábrázolják a honfoglaló magyarokat.
Tudod több, mint 1000 év alatt elég sok minden változik. Nem beszélve arról, amit már írtak a keveredésről. De ma is vannak emberek, akiken meglátszanak az ősmagyar vonások. De elég ritka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!