Szerintetek melyik gimibe menjek? :/ valaki segitsen!

Figyelt kérdés

2014. jan. 19. 23:14
1 2
 1/11 anonim válasza:

Melyik városban laksz?

Ami viszonylag közel van és jó suli oda menj.

2014. jan. 19. 23:34
 2/11 anonim ***** válasza:
... melyik varos, te gyerek? egyaltalan az orszag melyik felen laksz...?
2014. jan. 19. 23:35
 3/11 anonim ***** válasza:
aki itt takarodni fog, az te vagy. meg kerdezni is ostoba vagy, mit csodalkozol ha ilyen valaszokat kapsz?
2014. jan. 20. 00:07
 4/11 A kérdező kommentje:
Menj aludni. Cs -.-
2014. jan. 20. 00:09
 5/11 anonim válasza:
Menj szakmunkásképzőbe! És lesz egy szakmád....
2014. jan. 20. 00:10
 6/11 A kérdező kommentje:
Pszichologus leszek vagyis szeretnek lenni szoval kihagyom:)
2014. jan. 20. 00:13
 7/11 anonim ***** válasza:

Eleg goromba gyerek vagy.

Nem neked valo az a szakma es mellesleg azzal kitorolheted majd a segged.

Sok sikert!

2014. jan. 20. 01:07
 8/11 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező, már megbocsáss, de ilyen habitussal - amivel az imént küldted el melegebb éghajlatokra a válaszolókat - pszichológusnak menni kissé veszélyes.

Ugyanis a kedves betegek eléggé érdekes reakciókat képesek produkálni, amit neked - a beteg gyógyulásának érdekében - megfelelő empátiával és higgadtsággal kell kezelned (a mellett hogy nem is fizetnek meg kellőképpen, ahhoz képest, hogy milyen stresszes egy munkakőr is az).

Ha erre képtelen vagy, akkor a beteg állapota romolhat, ennek következtében akár öngyilkosságot kísérelhet meg, aminek sajnálatos bekövetkezte esetén számíthatsz a kedves rokonok reakcióira (bírósági perek és más hasonló konzekvenciák formájában, nem beszélve a lelkiismeret-furdalásról).

Szóval drága öcsém/húgom - ha meg nem sértelek - áruld már el, melyik település hírnevét öregbíted, milyen jegyekkel büszkélkedhetsz, mi vitt rá ezen nemes foglalkozás választásához (egyszóval milyen irányultságod van), illetve van-e "B-terved" - szóval ha nem pszichológus, akkor mi?

2014. jan. 20. 01:26
 9/11 A kérdező kommentje:
Van "B" terv.. Masreszrol meg o volt a szemet. 1# normalis valaszt adott mint lathattad es tudok kedves lenni es normalisan viselkedni de nem ilyen emberrel mint o ha o ilyen velem akkor en is .. Tudom h nehez elhinni de en nem szoktam se fizikailag se lelkileg bantalmazni senkit se es tudom h nekem menni fog .. Harmadreszrol meg szerintem ne szolj bele en tudom en dolgom es tudom h meg fogom csinalni de mindegy:)
2014. jan. 20. 14:41
 10/11 anonim ***** válasza:

'Harmadreszrol meg szerintem ne szolj bele en tudom en dolgom es tudom h meg fogom csinalni de mindegy:)'

nos, akkor neked a vilagon semmi keresnivalod nincs ezen az oldalon, hiszen mindent tudsz magadtol is. mivel azota sem irtad meg merrefele laksz, az eredeti kerdesedre sem fogsz valaszt kapni.

maradjunk annyiban, hogy te nem leszel pszichologus, legalabbis nem mostanaban. ezzel a mentalitassal lehetsz pl. biztonsagi or, esetleg fegyor, talan kidoboember valamelyik ejszakai szorakozohelyen.

2014. jan. 20. 15:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!