Összetudná nekem valaki foglalni a Don Quijotét pár mondatban? Most jutottam el a feléig ott tartok amikor elmenekül otthonról, miután azt hitte hogy a szellemek rabolták el.
A felét már elolvastad? Akkor már csak egy kicsit kell erőlködj, és vége az egésznek, vagy ehhez túl lusta vagy?
Az egészen más. Akkor egy valamit tudok ajánlani:
Írd be a google-ban, hogy "Don Quijote tartalom" - és már meg is kapod.
...
Sajnálatos. Ha jól tudom, akkor a Don Quijote csak 200-300 oldal. Amit én 2-3 óra alatt olvastam el, és szerintem te sem olvasol lassabban. Ha már félig már végeztél 22:04-ig, akkor már 24 órára biztos végzel.
...
Egyébként én nem hiszem, hogy a tanárnőd csak 2-3 órát adott a regény kiolvasására. Fogtál volna neki korábban.
...
Ha most kapnál egy 1-est, ezután idejében elolvasnád a házi olvasmányt.
...
#7: Igazad van. Most néztem meg a magán könyvtáramban. Lehet, hogy mégsem a Don Quijote volt az a regény, amit 2-3 óra alatt olvastam el.
...
Kedves kérdező: Nekem egyáltalán nem okoz szívfájdalmat, hogy te kapsz egy 1-est, mert nem voltál képes időben elolvasni a regényt. Gondolom ezt a regényt még nyárra adták fel, és nem tegnap vagy tegnapelőtt. Vagy, hogy nyáron minden nap a facebookon csücsültél? Akkor mond azt a tanárnődnek, hátha megértő lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!