Hol található meg az 1967 és 1985 közötti parlamenti képviselők névsora?
Figyelt kérdés
Szeretném tudni, hogy egy adott választókerületben kiket választottak meg, de nem találok ehhez semmi kiindulópontot.2013. aug. 14. 16:03
2/8 A kérdező kommentje:
Láttam ezt is, de ezek pont a kérdéses időszakban nagyon hiányos listák. A leghosszabb listán is 29 képviselő van. Persze e miatt végig is kattintottam, mindegyiknél megkerestem, hogy melyik választókerületben lettek megválasztva, de akiket keresek, nincsenek benne.
2013. aug. 14. 16:38
3/8 anonim válasza:
emlékeim szerint van egy Országgyűlési Almanach című sorozat, nagyobb közkönyvtárakban meg kell legyen...
4/8 A kérdező kommentje:
Az Almanach az 1938-as időpontig jelent meg :(
2013. dec. 18. 00:59
5/8 anonim válasza:
de van egy új sorozata is, nem? megesküdnék rá, hogy találkoztam vele valamelyik könyvtárban...
6/8 A kérdező kommentje:
én átnéztem egy jó párat (fszek, szécheny, ogy-i és pár egyetemit) és egyikben sincs ilyesmi
az 1967-1985 közöttiekről semmi
1985-től kezdve már van, de addig semmi
(van egy címjegyzék, de az nem sokat ér)
2013. dec. 24. 23:30
7/8 anonim válasza:
Hm... utánanéztem, és az új sorozat csak 1990-től van, szóval elnézést. Mondjuk ha az ogy-i könyvtárban nincs meg, annak oka kell legyen...
8/8 A kérdező kommentje:
Az 1967-1990 (ill. 1985) közötti egyéni képviselőket nem tekintik érdekesnek - ez az igazi ok. Holott ez nem egészen van így, de ez más kérdés.
2013. dec. 25. 09:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!