Történelem szakkal kapcsolatban segítene valaki?

Egyértelműen Debrecen. Sokkal jobb híre van, de az oktatás is két különböző színvonalon folyik...
Vizsgák az utolsó konzultációs időpontban szoktak lenni, pénteken vagy hétvégén.

Ne hallgass rá, itt a Nyíregyi Főiskola kampányfilmje, szerintem király hely lehet:
http://www.youtube.com/watch?v=rWUASjT-_RU
:)

Szia
Hidd el sok helyen megnézik a diplomádat h hol kaptad, és az alapján döntenek...
Mikor felsőoktatásba jelentkeztem én is megnéztem h milyen a 2 iskola színvonala... s persze h a jobbikat választottam.
azt válaszd ami neked szipmi, ha mégsem jön be félévkor nyugodtan átjelentkezel!

"Én is hallottam már ilyesmit, és nem értek vele eggyet. Szerintem nem a papír alapján kell ítélni, az a fontos, hogy a diploma szerzője milyen ember is valójában, mennyire szorgalmas, lelkiismeretes."
És gondolod, hogy meg fogják kérdezni tőled, hogy te mivel értesz egyet meg mivel nem? :)
Őszintén szólva, már ez a történelem szak is egy úri kedvtelésnek tűnik. Akárhol. Ha érdeklődésből csinálod, akkor jó, de ha ebből akarsz megélni, háááát... kemény menet lesz. Nemrég olvastam, hogy az elmúlt évben is vagy 6000 tanárt építettek le. Nem kellenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!