Van itt olyan valaki aki esetleg szívesen beszélgetne, a Honfoglalásról, magyarok őstörténetéről és a magyar történelemről vagy bármilyen történelmi témáról?
Javaslom legyen nyílt beszélgetés, így bárki tud hozzáfűzni és egy-két nézőponttal gazdagabbak leszünk.
Bombázás: igen. Mivel nem voltam biztos az elkövetőjében, hát rákerestem. Kiderült nem vagyok egyedül. Illetlenség-e, de belinkelem, mert nekem mondott újat. Én úgy gondolom, most, hogy céltévesztés volt.
De izé vagyok ez lemaradt.
Szívesen beszélgetek a történelemről, különösen a XX.századi történésekről. A technika történelem is nagyon érdekel.
joságos
Az XX-et nézve, gondolkodva egy pillanatot az atombomba jutott eszeme. Mikor még nem robbantottak egyet se, csak számolgattak. Volt olyan tudós(neve nem jut eszembe), aki nem volt biztos abban, hogy nem-e, egy visszafordíthatatlan láncreakciót indítanak el, ami az egész bolygót elpusztíhatja.
Ettől független; a világ első robbantásán ott lenni, az valami sokkoló élmény lehetett. Az maga a kataklizma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!