II. világháborúban voltak női katonák?
Figyelt kérdés
2009. okt. 9. 20:42
1/22 anonim válasza:
Voltak, és nem is kevesen! Általában nem a harcoló alakulatoknál szolgáltak, hanem irodai munkát, ápolási feladatokat, vagy forgalomírányítást végeztek. Távírászkodtak, telefonközpontot kezeltek, de voltak köztük pl. kémek is.
2/22 anonim válasza:
Igen. Az oroszoknál pilóták is voltak.
Az ellenállóknál (franciák, lengyelek...) harcoló alakulatoknál is voltak szép számmal, az amerikaiaknál csak egészségügyisek.
3/22 A kérdező kommentje:
Dejó:O Mert ha esetleg kitörne majd megint egy háború, majd én is szeretnék az lenni, de fronton, nem irodába stb
2009. okt. 9. 20:50
4/22 Dymo válasza:
Az oroszoknál a mesterlövészek között voltak nők, asszem valami 20-30%
5/22 anonim válasza:
Volt legalábbis egy biztos akiről tudok az egy rohadt albán szuka Sota Galica nak hivták férfinek tetette magát férje halála után és szerb gyerekeket kínzott. Ritka egy kegyetlen mocskos boszorkány volt.
6/22 anonim válasza:
Nagy hülye vagy te. Addig örülj, amíg nincs háború és nem kell frontra menni. Az nem az a jó kaland aminek te képzeled.
7/22 anonim válasza:
Drága kérdező!Ne akarj egy harmadik világháborút,mert ott nem nagyon leszel katona.A harmadik világháború atomháború lesz,és ott nem lesz kivel harcolni,hacsak nem a sugárzás ellen akarsz hadba szállni...Meg ne gondold,hogy olyan jó volt régen harcolni akár mint partizán,vagy katona vagy ápolónő! Kemény világ volt az!!
8/22 anonim válasza:
Háborúban akarsz lenni? kíváncsi vagyok,hogy akkor is tök jó bulinak tartanád amikor egy golyó eltalál,és a saját beleidet te tartod?Vagy amikor térden lőnek,és ott helyben egy felcser minden érzéstelenítés nélkül levágja a lábad,hogy életben maradj?Tudod egyáltalán,hogy mi a háború??
9/22 A kérdező kommentje:
Nem kioktatást kértem. Ilyen válaszokat a továbbiakban nem kérek. de csak közlöm, nem háborút akarok, DE HA LESZ, akkor abban szeretnék majd részt venni, hogy érjek is valamit az életben. De higyjetek amit akartok. Én feltettem egy kérdést, amiben az szerepelt, voltak e női katonák, Nem pedig az, hogy mi a véleményetek arról, hogy mit akarok.
2009. okt. 9. 21:34
10/22 anonim válasza:
Ha a csak válasz érdekelt volna akkor a google-be kellett volna írnod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!