HOGYAN lehetek HITTAN tanár?
Hittan tanár szeretnék lenni,7.osztályos vagyok.
Az átlagom sajnos most romlott a tavalyihoz képest,akkor 4 es voltam most sajnos 3.as vagyok,pedig símán 1 kevéske tanulással lehedtem volna 4 es-5.os.
És jöőre bele kell húznunk hogy meg legyek az 5-os és a 4.es átlagunk meg legyen.Meg még meg írnám mondjuk a közponziz is mondjuk 20 pontra,meg a meg hallgatáson is jól lenne szerepelve akkor meg lehedtne.
és az lenne a kérdésem hogy hogy lehetne tehát hogy valamilyen olyan közáp iskolába kéne járni ami KATOLIKUS és onnan valamilyen tanárképzőbe.Vagy hogyan :
meg hogy ha jövőre 5 os lennék és a FENT LE ÍRTAKAT BE TARTANÁM akkor lehetnék e ?
Igen köszönyjük, én nem szeretnék pap lenni és nem is azért mert nem lehet gyerekem, habár egy részt talán az is van A LELKEMBEN, hanem inkább azért mert nem tudnám el látni azt a feladatot kellő képpen, főleg azért is mert ha valamelyik BETEGNEK MONDGYJKUK SZÜKSÉGE VAN a betegek kenetére akkor akár esete hajnalban menni, bár megint csak nem ez a baj én érzem és tudom is szeriuntem hogy nem tudnám azt a FELADATOR RENDESEN EL LÁTNI, nem bírnák szerintem ISTENNEK kellő képpen meg felelni, bár nem tudom lehet hogy az leszek, ám a hoz is jól kell tanúlni, bár mondjuk nem azzal lenne a baj bár mégis én úgy gondolom hogy a PAPOK FELADATA BIZTOS VAGYOK BENNE HOGY NEHÉZ ÁM ISTENÉRT (ISTENNEK) MEG ÉRI.
AMIT Ő KÍVÁN AZT MEG KELL TENNÜNK MINDENKINEK!MINDENKINEK!
ÉS HOGYHA ISTEN ÚGY AKARJA ÉS A LELKEMBEN ÚGY ÉRZEM AKKOR AZ LESZEK.!
Két dolgot kell tenned.
1. Keresni egy teológia szakos gimnáziumot (líceumot). Mire végzel, tudni fogod, hgyan tovább.
2. Megtanulni magyarul. (És ez nem beszólás, hanem segítség.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!