Miért nem hozzák fel a Titanicot a tenger alól, ha tudják hogy hol van?
Figyelt kérdés
2009. szept. 27. 19:32
1/16 anonim válasza:
Valószín űleg nagyon sokba kerülne,és nincs aki finanszírozza.
2/16 anonim válasza:
Jaja nagyon sokba kerülne és nem éri meg. Mondjuk szerintem megérni,dehát ... :D
3/16 anonim válasza:
Nem bírná ki a kiemelést az óceánból. Összeroppanna a hajótest.
4/16 anonim válasza:
Eredetileg kegyeleti okokból nem akartak felhozni semmit.
Azóta a tárgyakat már hozzák. A hajó nem jön, mert szétesne.
6/16 anonim válasza:
Összetört (a hajótest kettétört, a fenéknek csapódva még jobban összetört), nagyon mélyen van. Iszonyatosan nehéz, tele van vízzel, egy rozsdás vasdarab az egész. Azt hozzák, aminek értelme van.
7/16 anonim válasza:
multkor lattam a Discoveryn,hogy fel akartak hozni.mar elo is keszitettek mindent erre egyszer csak bekopi,hogy nem jon csakazert se.bedurcazott.Azota onkentes adomanyokbol probalnak osszegyujteni annyi lovet,hogy vegyenek 2 tonna gumicukrot,hogy felcsalogassak...ez az igazsag!
8/16 A kérdező kommentje:
ha-ha-ha nagyon vicces vagy -__-
2009. szept. 28. 17:38
9/16 anonim válasza:
Nos lenne egy igen költséges de biztonságos eljárás, még pár éve láttam valahol, hogy egy hajót teljesen körbeépítenek betonelemekkel és kiszatyúzzák a vizet és beépítik az egészet egy látványcsarnokká
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!