Kezdőoldal » Tudományok » Társadalomtudományok és bölcsészet » Mi az a Holocaust? Mi történt?

Mi az a Holocaust? Mi történt?

Figyelt kérdés
Kérlek, mondjátok el:) (S ne a guglira küldjetek, mert direk emberektől kérdezem, uis a személyes szűrőkre is kíváncsi vagyok:)
2008. jún. 13. 13:23
1 2
 11/16 anonim válasza:
62%

persze biztos vannak ilyen kitalálások

a holocaust az amit hitler talált ki a 2. világháborúban

a zsidókat és a cigányokat elhurcolva a haláltáborokba gázkamrába záratta őket, és megölte majd a testüket elégette, és nem csak auswichban volt ilyen haláltábor ezenkívül még talán kettő azthiszem

de sztem ez a "nem történt meg" meg hogy "az egész kitaláció"

EZ NEM IGAZ!

megtörtént, tudodtt róla mindenki, tudták az emberek is akik akkor éltek, tudták hogyha arrafelé terelnek vkit és nem hasznos( mert van egy könyv amit 2 túlélő irt, rájuk szüksége volt mert zárakat szereltek)akkor az onnan többet enm jön visza

pl: mamám szomszédját is elvitték, azóta se látta senki

a túlélők meg, bele van égetve a szám a kezükbe, persze akik fiatalabbak voltak , azknak ezt plasztikai műtéttel megoldották, lehet h az idősebeknek is

VOLT Holocaust, és igenis szörnyű volt, lásd : Radnóty Miklós...

2009. febr. 12. 08:39
 12/16 anonim ***** válasza:
50%
Kár, hogy nem voltál ott:)
2009. márc. 18. 01:34
 13/16 anonim ***** válasza:
60%

fú az utolsó válaszoló...xD

szerintem volt,de nem annyi embert öltek meg,ahányat a törikönyvek írnak...könyörgök:annyi embert ellátni,fuvarozni nem elhet!a németek háborúztak,és még ennyi emberrel kellett volna foglalkozni...

szóval az egész rohadtul el van túlozva...és persze a gazdag zsidókat akkor is békénhagyták..csak a szerencsétlen prolis zsidókat csesztették...

2009. máj. 21. 20:23
 14/16 anonim válasza:
100%

Mindenki azt hisz amit akar.Nem akarok senkit rábeszélni semmire,lehet támadni amit most leírok nem érdekel!

A dédszüleim túlélték a háborút,dédnagyanyám hosszú bujkálással és mindennapi rettegéssel,őt nem vitték el.

De a dédnagyapámat igen.A táborban történtekről mesélt az összes gyerekének,nem akarta hogy elfelejtse a következő generáció,hogy mi történt velük.Én a nagyanyámtól tudtam meg az egészet,és addig nem is tudtam hogy vannak zsidó felmenőim.

Szörnyű dolgokat mesélt arról nagyanyám hogy az apja miket élt át a rabság alatt.

Lehet hogy túlzónak hat a 6millió áldozat,lehet hogy kevesebb volt,lehet hogy több,ezt senki nem tudja biztosan,a háború alatt rengeteg dokumentum megsemmisült.

Nem akarom a németeket,vagy bármelyik német gyalázni,ők csak bábok voltak egy őrült ember kezében.

És ha már itt tartunk az angolok és az amerikaiak sem túl "tiszták".

Az angolok a búr háborúk idején a harcoló búr katonák gyermekeit és asszonyait táborokba zárták,ún. menekülttáborokba,így szerepelt az akkori sajtóban a hivatalos megnevezésük.Egyáltalán nem voltak azok,hanem arra használták ezeket a helyeket,hogy sakkban tartsák a harcoló búr férfiakat.Sikerült nekik végül is mivel nyertek.Erről sem lehet hallani túl sokat azt hiszem,nem nagyon dicsekednek vele az angolok.

Az amerikaiak pedig annyira féltek a japán kémektől,hogy a gyanús és kommunistának vélt japánokat táborokba gyűjtötték össze.Ezek persze nem voltak olyanok mint a németek táborai,mert normális körülmények közt éltek,volt óvoda és iskola is és dolgoztak,de akkor is megfosztották a szabadságuktól ezeket az embereket!

Jah és a sok kitalált holokauszt történet annak köszönhető,hogy pár gátlástalan ember felfedezte hogy ebből a dologból pénzt csinálhat.Nekik köszönhető az összes félreértés szerintem.

Nem kéne támadni a másikat a nézetei miatt,hiszen mindenki azt gondol,hisz és cselekszik amit akar,amit jónak lát.Ha nem tennénk ezt,nem bélyegeznénk meg másokat a nézetei miatt akkor talán sokminden meg sem történt volna!

2009. júl. 28. 17:55
 15/16 anonim ***** válasza:
83%

úgy birom hogy az ilyen kérdésekre mindig ilyen válaszok jönnek:

-xy hülyeséget mond ne nézd meg azt a filmet ne olvad el azt a könyvet nem úgy volt. én jobban tudom mert én mást olvastam és nekem van igazam.

-a túlélők mind mást mondanak, tehát biztosan hazudnak. én (aki át sem éltem) jobban tudom, én mondok igazat!

-én tizen-huszas éves fejjel, én jobban tudom! A sok hülye 70-80 éves mind hazudik!

kedves 20:23-is jobban tudja hogy volt valójában hiszen akkor élt! Nem te voltál a könyvelő?

2010. febr. 1. 12:22
 16/16 anonim válasza:
50%

Az életkor itt nem számít.

Ha sok ember ugyanazt a történetet annyiféleképpen meséli el ahányan vannak, akkor teljesen nyilvánvaló, hogy nem mondanak igazat. Azaz maximum egy mondhat igazat. Az pedig akár lehet az a zsidó néni is, aki azt állítja, hogy szó nem volt semmiféle elgázosításról.

Ismertek olyan embert, akinek anyagi, vagy bármilyen haszna származott volna abból, hogy cáfolta a holokauszt mítosz hazugságait? Ha nem az igazság szeretete hajtja, akkor miért meg szembe bárki is egy olyan hatalmas erővel, ami még törvényeket is hozat a hazugságai védelme érdekében? Ezen gondolkozzatok!

2010. okt. 15. 09:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!