Nektek hanyadjára sikerült ÖSD nyelvvizsga?
Figyelt kérdés
Légyszi kort is írjatok, meg hogy milyen suliba jártok, meg hogy jártatok-e magántanárhoz. Én már egyszer buktam 1 pont kellett volna az írásbelin. És én hallottam már olyat is, hogy meg van határozva, hogy egy nap hány embert kell megbuktatni, szerintetek ez igaz?2013. ápr. 10. 23:21
1/8 anonim válasza:
Nekem DSD van, de szerintem nincs különbség.
Elsőre sikerült, német nemzetiségi iskolába jártam, asszem 16 évesen csináltam.
2/8 A kérdező kommentje:
hát, akk nagyon ügyes lehettél. én holnap meg szombaton megyek. mondjuk én is német tagozatos vagyok egy gimiben, nálunk voltak az osztályban, akiknek elsőre sikerült, de volt akinek harmadjára. de neki is éppen hogy sikerült. a szóbelitől nem félek, mert az 27 pontos lett, csak hát az írásbeli. köszi, hogy válaszoltál.
2013. ápr. 11. 11:24
3/8 anonim válasza:
Akkor egy kalappal! :)
Nekünk könnyű volt, mi németül tanultunk csomó tantárgyat is (történelem, német irodalom, földrajz, marketing...), szóval volt gyakorlatunk a nyelv mindennapos használatában.
4/8 A kérdező kommentje:
utólag is köszi, remélem, hogy sikerült, bár szóbalin sikerült a legkötöszködőbb tanárt kifognom.
2013. ápr. 13. 23:04
5/8 anonim válasza:
Majd írd meg, ha már tudod az eredményt!
6/8 A kérdező kommentje:
oké, majd jövő hét pénteken lesz eredmény
2013. ápr. 14. 20:45
7/8 A kérdező kommentje:
sajna nem sikerült, megint 1 pont kellett volna az írásbelin. a szóbelin megint 90% sikerült, de azzal nem sokat érek.
2013. ápr. 20. 22:14
8/8 anonim válasza:
Sajnálom. :(
Legközelebb jobb lesz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!