Keresek olyan pszichologust, aki otthon van/ tud lenni ha 36 eves ferfirol van szo, illetve skypeon vagy mas elektronikus eszkozon is fogad. Van ilyen?
mivel nem magyarorsazgon elek, ezert szuksegem van a fent emlitett pszichologusi szolgalatra. Orulnek ha valaki jora akadnek, mert egy picit egyedul vagyok es elvesztem. SZoval ha van ilyenrol tudomasotok, legyszi osszatok meg.
koszonom
Olyan pszichológus, aki tényleg tud is valamit, az SOHA nem fog távkezelést kezdeni.
Ahhoz, hogy bármit is el lehessen érni, SZEMÉLYES kapcsolatra, beszélgetésekre van szükség.
Én nem tudok elképzelni olyasmit, amit ne lehetne Skype-on megbeszélni, csak személyesen...
Kérdező, egy régebbi kérdésben ajánlottak egy szakembert:
http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__mentalis-egeszseg__3..
Amennyire át tudtam olvasni az oldalt, nekem is szimpatikus Szabó Gábor Timur.
Nem tudom, mikor lehet elérni ott, mert azt írják, jelenleg nem vesz részt a programban, és utoljára 4 hónapja válaszolt. De szerintem érdemes rákeresni a nevére a neten, mert tényleg jó szakembernek tűnik.
Vagy pedig itt van néhány további Skype-os lehetőség:
Nem tudok semmit a hat pszichológus egyikéről sem, tehát nem tudom ajánlani külön valamelyiküket, próbálj meg az írásaik alapján választani.
Sok sikert. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!