Kezdőoldal » Tudományok » Társadalomtudományok és bölcsészet » Van olyan állás ami az Esőerdő...

Van olyan állás ami az Esőerdők védelmével, az állatok megfigyelésével foglalkozik?

Figyelt kérdés

Környezetvédelmi szakközépbe járok.

Egyetem elvégzése után mehetnék ilyen helyekre dolgozni?

A pénz nem annyira, inkább az állatok érdekelnek.

2009. szept. 18. 16:52
 1/5 anonim ***** válasza:
Nézz szét a globális természetvédő szervezetek honlapjain (Greenpeace, WWF).
2009. szept. 18. 17:17
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm:)
2009. szept. 18. 17:30
 3/5 anonim ***** válasza:
Simán. Biológusként ha ökológiára szakosodsz, akkor foglalkozhatsz ilyesmikkel. Nemzeti parkok honlapját is érdemes megnézned.
2009. szept. 18. 18:36
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszi:)
2009. szept. 18. 21:44
 5/5 anonim ***** válasza:
Érdemes feliratkozni tudományos és természetvédelmi álláskereső honlapokra. Ezeken meg szoktak jelenni hirdetések, alkalmanként egész jó helyekre. Amit mindig szoktak kérni az biológus vagy ahhoz hasonló végzettség, szakmai tapasztalat és nyelvtudás. Tehát ha tényleg komolyak a céljaid, akkor már most ismerkedj a hazai természetvédelemmel. Pl. menj madarásztáborokba (ezekről a www.mme.hu oldalon tájékozódhatsz), csinálj gyűrűzővizsgát, vegyél részt programokban, hogy legyen mit beírnod. Én találkoztam már olyannal, aki ilyen indítással már dolgozott talán Costa Ricán, ahol denevérekkel csinált valamit 3 évig, de előtte baglyokat vizsgált Finnországban... Szóval nem lehetetlen, de tenni kell a cél érdekében.
2010. aug. 3. 20:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!