Hogyan kell szakdolgozatról konzultálni?
Miért nem kerested. Az ő dolga nem az, hogy téged rugdosson. Már el kellett volna küldened a vázlatot, hogy mit gondol róla, feleslegesnak tart-e valamit, vagy hiányol-e belőle. Utána elkezded írni, ha kérdésed van, ha bizonytalan vagy merre mész tovább, akkor írsz neki és a véleményét kérdezed.
Az csak a te hibád, ha nem kérted ki a véleményét.
Irj neki sürgősen.
Én egy éve nem kerestem a konzulensemet, írom, és kész. Miért? Azért, mert akit ajánlott, hogy keressek meg a témámban, az azt válaszolta, hogy ő ebben nem tud segíteni, mert nem ért hozzá. Akkor a konzulensem tudna? Feltételezem, hogy nem. Inkább írtam egy írónak, aki a témából már írt tanulmányt, elküldte kedvezményes áron a könyveit, többet segített, mint a konzulensem, de mivel a sulimmal egy városban élek, és nem levelezős vagyok (ez Budapest), ezért külsős konzulenst nem enged az iskola.
Írd meg szépen, vidd be neki, mutasd be, ha neki nem tetszik valami, úgyis mondani fogja.
Szerintem bajban vagy. A konzulenssel folyamatosan tartani kellett volna a kapcsolatot. Ha ki akar szúrni veled, akkor azt fogja mondani, hogy az egész nem jó, kezd újra... :S
Azonnal keresd meg! (Egyébként annak a 15 oldalnak nem mostanra kellene meglennie, mivel (gondolom) első szakdolgozatodat írod, elég húzós lesz az idő.)
Sziasztok!
Köszi a biztatást. Írtam neki. Nem szedte le a fejem, de annyira azért segítőkész sem volt. Mostmár legelább hetente ostromolni fogom Szövegrészekkel meg kérdésekkel. A letolásnak is van helye, még talán meg is érdemlem, csak egy egy éves picibaba mellet, a sulitól 250 km-re nehéz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!