Az antiszemitaként ismert Német III. Birodalom csúcs vezetésében dolgozók kb 30%-a, a tömeges megsemmisítéssel foglalkozó részlegek vezetésének közel 100%-a zsidó származású tisztből állt. Hogy is van ez? Mi lehet a látszólagos ellentmondás oka?
A forrást nem akarod megadni? Végül is ezen áll vagy bukik a válasz, hogy mi is megtudjuk honnan vetted az adatokat. (ha már ennyiszer visszaírsz egy linket vagy könyvcímet odabiggyeszthetnél)
Amúgy ami Haushofert illeti, nem volt zsidó, csak az apósa, de én Seyss vagy Hjalmar zsidó eredetéről sem találtam semmit (a többin már nem fáradoztam) (esetleg, ha egy forrást küldenél).
Ami a kérdést illeti egy előző válaszolóval értek egyet, ha minden nagyon messzire visszanyúló zsidó gyökerű embert előállítanak elég kevesen maradtak volna. Amúgy nehezen hiszem el, hogy lett volna pontos jegyzőkönyv az alkalmazott zsidókról és ez a 100% meg durván sántít nekem.
Arról nem szólva, hogy hogy kerül ide Werner von Braun, egy született arisztokrata ( von, apai, anyai ágról egyaránt ). Hol találtál róla olyat, hogy köze lett volna a zsidósághoz.
Más kérdés, hogy, mint a rakétatechnikának akkor elsõszámú szakemberét, hadifogolyként mint szakembert alkalmazta az USA. Ebben semmi csodálatos nincs, ettõl még semmi köze nem volt a zsidósághoz.
Az, hogy a gazdasági szakemberek, vezetõk között, illetve a Nobel-díjasok között a zsidók csakugyan túl vannak reprezentálva, ne tévesszen meg, ez egyáltalán nem jelenti, hogy kiemelkedõ gazdasági, mûszaki szakember vagy tudós csak zsidó lehet.
Vannak és voltak kíváló bankszakemberek, akik nem zsidók, és minden szakterületen a kiemelkedõen teljesítõk között a zsidók száma csak számarányukhoz képest nagy, összesen azonban jóval több a nem zsidó.
"a tömeges megsemmisítéssel foglalkozó részlegek vezetésének közel 100%-a zsidó származású tisztből állt. Hogy is van ez? Mi lehet a látszólagos ellentmondás oka?"
A látszólagos ellentmondás oka az, hogy az ellentmondás egyáltalán NEM látszólagos, hanem nagyonis valódi.
Vagyis az állítás egetverõ baromság.
Az SS közelébe ugyanis zsidók csak mint rabok kerültek, zsidó az SS-ben nem fordulhatott elõ. egyszerûen kizárt, mivel a felvétel feltétele volt - akkor is, ha sorozták - hogy "tiszta fajú árja" legyen. Nemcsak a zsidó volt kizárva, de pl a szlávok is.
Hogy Eichmann zsido?!?!
Vigyazz, a gyerekei es az unokai elnek meg es nemzetgyalazasert megtalalhatnak teged!
Kedves naiv 14-es küldök egy linket, szerintem még nem láttál róla fényképet ezért beszélsz zöldségeket.
Ennél szebb és típusosabb profilt el sem lehet képzelni.
Hendrichre találtam egy közlést a Rubicon tört. folyóirat 2009/6. számában Németh István szerző tollából.
"Időközben már Heydrich is rájött, hogy a hadügyminiszter esküvőjét kínos titkok lengik körül. Bednarczyk, a tervezett esküvő anyakönyvi hivatalában dolgozó ügynöke arról értesítette, hogy a "Führer parancsára!" nem lehet kihirdetni az esküvőt, mert hiányoznak a menyasszony árja származását bizonyító iratok, anyja foglalkozásánál pedig a "masszőr" kifejezés szerepel. Berlin-Neukölnben masszázs-szalont üzemeltet, s minden valószínűség szerint zsidóhoz ment feleségül. Ez Heydrichnek is fájdalmas pont, hiszen az ő származási sora sem felel meg a nürnbergi törvényeknek. Még zsidó nagymamájának sírkövét is kicseréltette és megsemmisíttette. De az aktát rutinszerűen átadta egyik referensének, aki 48 órán belül szép kis dossziét állított össze."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!