Hogyan helyezkedjek el?
Figyelt kérdés
Bár még csak 15 leszek,mégis sokat foglalkoztat a kérdés,hogy milyen tagozatos osztályba menjek és onnan hova tovább. A humán tárgyakat nagyon szeretem,és a nyelveket is,viszont a reál tárgyak messze állnak tőlem.
Tudom,hogy még sok idő áll előttem,de szeretném azért tudni,hogy mihez kezdjek esetéeg akkor.:)
2012. szept. 30. 19:26
1/4 anonim válasza:
Tehát nyolcadikos vagy, és hamarosan kell középiskolát választani? Mindenképp humán irányultságú osztályba kellene menni,ha azt szereted, legjobb lenne nyelvtagozatra. Sok közül választhatsz? Talán a legjobb lenne egy tanároddal megbeszélni, melyik lenne a legjobb, olyan tanárral, akihez bizalmad van, akit szeretsz. Jó egy "erős" középiskolát választani, mert az a négy év nagyon fontos, hogy ne ússzon el, ha majd tovább akarsz tanulni. A nyelvek mindenhol nagyon fontosak, hogy még hogyan tovább, azt majd később fogod látni. Jó tanulást!
2/4 anonim válasza:
Jobb, ha tudod, nehezebben fogsz később elhelyezkedni, ha humán irányba tanulsz tovább. Csak ettől persze még nem feltétlen hiba.
3/4 anonim válasza:
Menj szakközépbe, vagy szakiskolába, és szerezz szakmát.
Szakmával hamarabb vagy mint az egyetemmel.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindnekinek,én speciel alapból humán oszályba akartam menni már azóta,amióta tudom,hogy mi az. Viszont ezt megkérdőjeleztem,mert nem voltam biztos benne,hogy azzal egyszerű elhelyezkedni. Viszont most már biztos vagyok benne,hogy oda akarok menni. Nagyon köszönöm az elsőnek (kiemelten) de persze másoknak is,nagyon ;)
2012. okt. 5. 17:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!