Kezdőoldal » Tudományok » Társadalomtudományok és bölcsészet » Hogyan legyünk 10 nap alatt...

Hogyan legyünk 10 nap alatt annyírra temperamentumúmúsok és karizmatikusak, hogy földig essen az államvizsgán ( dolgozat megvédés ) a tanárok álla?

Figyelt kérdés
2012. szept. 13. 07:55
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Ahhoz inkább nagy tudás kell. Azok rutinos vén rókák, akiknek már nem lehet jól előadott semmitmondással lyukat beszélni a hasukba, mint a szende kislányoknak.
2012. szept. 13. 07:59
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Kezd azzal, hogy rendesen felkészülsz. Annál hatásosabb dolog nem nagyon van. (Ugye nem úgy beszélsz, ahogy írsz? :-)
2012. szept. 13. 08:00
 3/7 tetro ***** válasza:
100%
Államvizsgára készülsz, de még írni alig tudsz? :()
2012. szept. 13. 08:43
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Nos gondolom nyelvész leszel. Mindenesetre ha csak beszélni kell, talán jobban megy mint az írás. Bár határozottságból gyanús, hogy jókora hiányt szenvedsz. Államvizsgázol, de nem tudod hogyan kell karizmatikusnak, meggyőzőnek lenni? Szerintem ülj még egy-két évet az iskolapadba!
2012. szept. 13. 08:59
 5/7 anonim ***** válasza:

Szerintem neked az államvizsga a mumusod. :)

Vagyis múmúsod.

2012. szept. 13. 09:30
 6/7 A kérdező kommentje:
műszakis vagyok automatizáláson s alkalmazott infón
2012. szept. 13. 09:50
 7/7 anonim ***** válasza:
57%
Nem fog menni. Akiben ilyen kérdés merül fel, még nagyon távol van a karizmától. Sok könyvnyire.
2012. szept. 13. 12:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!