Kezdőoldal » Tudományok » Társadalomtudományok és bölcsészet » Valaki olvasta a The Partidge...

Valaki olvasta a The Partidge Family című könyvet?

Figyelt kérdés
Vic Crume írt egy ilyen című könyvet angolul, és az a baj hoyg elolvastam csak nem nagyon értettem(még nem tudok oylan jól angolul) és angol órára összekéne foglalni és nem nagyon tudom, hogy miről szól.Tudna valaki segíteni? Előre is öszi.

#angol #Partidge Family
2012. szept. 1. 15:25
 1/1 anonim ***** válasza:
A Partridge család elhatározza, hogy résztvesz egy vakáción, és ezt egy New Englandi tengerparti házban kívánják eltötlteni, miközben próbálnak egy koncertre próbálni közben. Amikor megérkeznek összefutnak pár 'érdekes' lakóval és tudomást szerznek egy eltűnt kincsről. Összefutnak szörnyekkel, boszorkányokkal. De sok karakterfejlődésre, vagy nagy történetre ettől a műtöl nem kell számítnani.
2021. júl. 29. 10:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!