Szerintetek a biatorbágyi merénylet összeesküvés volt vagy valóban csak merénylet?
Figyelt kérdés
Utána ugyanis statáriumot vezettek be leginkább az illegális kommunisták ellen, ez feltételezi, hogy a merénylet ürügyként megtervezett összeesküvés volt.
(ha a vonatok menetrend szerint közlekedtek volna, akkor tehervonat jött volna, jóval kevesebb áldozattal, de a tehervonat késett, így a személyvonatot előreengedték)
2012. aug. 1. 19:43
1/2 anonim válasza:
Szerintem, összeesküvés volt, itt is van egy pár bizonyíték, de mindegy ki mit ír, sok horthysta fog leugatni minket.
Szerintem, ha egyedül oda sem bírta vinni, az már elég gyanús, de én nem voltam ott, nem tudok semmi pontosat, biztos hogy valaki hazudik, de szerintem nem a baloldaliak.
2/2 A kérdező kommentje:
ne jobboldal meg baloldalazzunk, ok? mindkét oldal követett el disznóságokat. Statárium volt az 56-os forradalom után is, vajon miért? Szóval ne jobb meg baloldalazzunk. Nem napi politika a kérdés.
2012. aug. 2. 19:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!