Kezdőoldal » Tudományok » Társadalomtudományok és bölcsészet » Írnátok olyan idézeteket,...

Írnátok olyan idézeteket, amiket jövőre a füzeteim elejére írhatnék, és illenek az adott tantárgyakhoz?

Figyelt kérdés
Az irodalmat, nyelvtant és törit utálom, ezekből olyasmi idézet kellene, amit ha látok, ösztönöz, motivál egy kicsit.

2012. jún. 25. 20:10
1 2
 11/18 anonim válasza:
egyetértek az első válaszolóval
2012. jún. 26. 12:28
 12/18 A kérdező kommentje:

Én is puszillak, és sok sikert az némethez!!!

Egyébként nekem is lenne mit tanulnom, például olvasónaplót is csinálhatnék, mert van vagy 30 kötelező olvasmány, de mint írtam is már, az irodalmat nagyon utálom. Majd letöltöm a netről ahogy mindig is szoktam. ;)

Nyelvtanhoz, bioszhoz, angolhoz, franciához, kémiához és informatikához tudtok idézeteket?

2012. jún. 26. 13:53
 13/18 anonim ***** válasza:

köszi! :) azért remélem lesz energiád neked is ahhoz, amihez kedved nincs...

Találtam még egyet:

Több zseni kéne a világba. Túl kevesen vagyunk.

Tetszés szerint...

2012. jún. 26. 17:25
 14/18 anonim ***** válasza:

#13-ast javítanám, Oscar Levant idézete így hangzik:

"A világnak több szerény zsenire van szüksége. Olyan kevesen maradtunk."

(Én annak idején a tizenkettedikes törifüzetem elejébe azt írtam: "Ne tanuld a történelmet: csináld!")

2012. jún. 26. 18:33
 15/18 anonim ***** válasza:
Köszönöm a helyesbítést, jobb így pontosan. Bár én így olvastam egy oldalon, pontatlanul... :S
2012. jún. 26. 20:32
 16/18 beglerbég ***** válasza:
"Tanulni, tanulni, tanulni!"- Hatodik Lenin :)
2012. jún. 29. 15:32
 17/18 anonim válasza:

Ellenőrző:

"Ne csüggedj, hisz ifjú vagy, S minden elérhetõ, Ha van benned bátorság, Remény, s szeretni erõ ... (Goethe) "

:)

2012. júl. 2. 15:04
 18/18 A kérdező kommentje:
Ez se rossz. Köszi
2012. júl. 3. 15:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!