Az IQ tesztben az ilyen kérdésekre mi alapján kell válaszolni?
Az elején még tök egyértelmű, de a végén már vannak olyan kérdések, h attól függ honnan nézzük.
Szál melyik nem illik a többi közé?
Tigris Kígyó ponty
Na most nézhetjük úgy is, h a tigrisek van lába, de a kígyóznak nincs gerince, a hal vízi állat és meg sorolhatnám.
Nézőpont kérdése, és ez van a sikidomoknal is.
Valaki érti?
"Vááááá, te még nem ettél halat???? A halnak van gerince. És a 7 is prímszám. Amúgy.
Csók, drága, gondolkodj, mielőtt "megszólalsz"..."
Fogadd meg a saját tanácsod, és nézd meg újra a számokat... a 6os az egyetlen nem prím, tehát az a kivétel.
Egyébként meg odaírtam hogy "úgy tudom" a ponty is gerinces, szal nem voltam benne biztos, csak a porcos halak zavartak meg, hogy akkor most azok csak gerinchúrosok, vagy már gerinceseknek is mondják. sajnálom már vagy 10 éve nem tanultam biológiát. És nem volt kedvem kikeresni a wikin csak azért hogy pár troll ne köthessen belém.
A ponty azért nem illik a többi közé, mert egy szótag, a másik kettő több; a kígyó azért nem, mert magánhangzóra végző, a többiek mássalhangzóra; a tigris hat karakter, a másik kettő öt.
Olyan módon találunk kivételt, amilyen módon akarunk.
Mit keres egy ilyen kérdés egy választós tesztben?
vszont nem azt nézik, hogy milyen logika alapján választott.
kitölt egy tesztet, A B C
azt nézik, a jó választ x-elte-e be, mert azt, hogy közben vajon mit gondolt, azt nem tudják megállapítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!