Segítene valaki? Nem tudom, hogy kezdjem el a beadandó fogalmazásom
A cím pontosabban : Az emberi tulajdonság rendkívül sokszínű: a bátorság, a lelemény, a tanulni vágyás, az ötletesség, az érzelmek kavalkádja stb. mind-mind jellemzik a mindennapi embert is. Minimum 3 legfeljebb 5 irodalmi alkotáson keresztül bizonyítsd a mottót.2-3 A/4-es oldalon keresztül
Nem nagyon tudok fogalmazást írni, a tárgyalás még menne, csak azt nem tudom, h hogyan induljak el. :/ Köszi a segítséget : )
Én is csak találgatok:
"Mindenki tudja, hogy az oroszlán bátor. A nyúl félénk és óvatos, a majom tanulékony, a kutya ragaszkodó, és így tovább. A törzsfejlődés eredményeként azonban megjelentünk mi, emberek, és a képességeknek és jellemvonásoknak olyan bámulatos palettájával rendelkezik bármelyikünk, amilyen a Földön korábban talán még egy élőlénynek sem volt..."
Vagy valami ilyesmi. :)
Innen meg át lehet vezetni egy mondattal a művészetekre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!