Mely egyetemeken lehet filozófiát hallgatni levelezőn?
"A pázmányról tudok,de az nem jó nekem"
Miért nem jó? Amúgy akkor az ELTE marad kizárásos alapon.
Mert Piliscsabán van,kismama vagyok,többet kellene utazni,minél kevesebb időt akarok utazásra fordítani,Piliscsabára hosszú a vonatút,tudom,mert nappalin ott végeztem el 3 félévet.
A felvin néztem én is.Az Elté-n is van levelező?Nekem arra nem dobott ki találatot...
Így is teszek,kettőnkért fogom folytatni az egyetemet.Mellesleg a filozófia nagyon hasznos tudomány,megtanít a legkülönbözőbb kérdésekről világosan gondolkodni,és olyan készségeket sajátíthat el az ember,amely az élet bármely területeire átvihetők.
Szerintem a leghasznosabb,amit tanulhatok,tanultam már közgázt,ingatlanjogot,művészettörit,és filozófiát,ez utóbbi volt az,aminek hatására valóban több lettem,és amit ténylegesen tudok a hétköznapokban is hasznosítani,de ehhez már egyéni érzék kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!