Kezdőoldal » Tudományok » Társadalomtudományok és bölcsészet » Mely egyetemeken lehet filozóf...

Mely egyetemeken lehet filozófiát hallgatni levelezőn?

Figyelt kérdés
Főleg Budapest érdekelne.A pázmányról tudok,de az nem jó nekem.

2012. márc. 29. 14:18
 1/10 anonim ***** válasza:
felvi.hu
2012. márc. 29. 16:29
 2/10 anonim ***** válasza:

"A pázmányról tudok,de az nem jó nekem"

Miért nem jó? Amúgy akkor az ELTE marad kizárásos alapon.

2012. márc. 29. 21:48
 3/10 A kérdező kommentje:

Mert Piliscsabán van,kismama vagyok,többet kellene utazni,minél kevesebb időt akarok utazásra fordítani,Piliscsabára hosszú a vonatút,tudom,mert nappalin ott végeztem el 3 félévet.

A felvin néztem én is.Az Elté-n is van levelező?Nekem arra nem dobott ki találatot...

2012. márc. 30. 12:07
 4/10 anonim ***** válasza:
Régebben csak ott volt, de ez évről évre változik.
2012. márc. 30. 16:07
 5/10 anonim ***** válasza:
A Pázmányon a levelezősök képzése nem Pesten van? Én eddig így tudtam.
2012. ápr. 2. 10:52
 6/10 A kérdező kommentje:
Nappalin Piliscsabára jártam,jó hogy felvetetted,utána nézek,mert akkor az nagyon is jó volna nekem. köszönöm
2012. ápr. 3. 12:31
 7/10 anonim válasza:
Felesleges, semmit sem érsz majd vele, inkább foglalkozz a gyerekkel.
2012. ápr. 4. 19:48
 8/10 A kérdező kommentje:
Neked más a véleményed.Mit értesz az alatt,hogy foglalkozzak a gyerekemmel?
2012. ápr. 5. 13:47
 9/10 anonim válasza:
Neveld fel tisztességesen, fordítsd rá minden figyelmed. Ezt értettem ez alatt...
2012. ápr. 5. 17:22
 10/10 A kérdező kommentje:

Így is teszek,kettőnkért fogom folytatni az egyetemet.Mellesleg a filozófia nagyon hasznos tudomány,megtanít a legkülönbözőbb kérdésekről világosan gondolkodni,és olyan készségeket sajátíthat el az ember,amely az élet bármely területeire átvihetők.

Szerintem a leghasznosabb,amit tanulhatok,tanultam már közgázt,ingatlanjogot,művészettörit,és filozófiát,ez utóbbi volt az,aminek hatására valóban több lettem,és amit ténylegesen tudok a hétköznapokban is hasznosítani,de ehhez már egyéni érzék kell.

2012. ápr. 12. 11:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!