Kezdőoldal » Tudományok » Társadalomtudományok és bölcsészet » Felnöttek! Hogy ünneoeltétek...

Felnöttek! Hogy ünneoeltétek a Szilveszter estét az 1978-as években?

Figyelt kérdés
13 éves vagyok és nagyon érdekel.

2012. márc. 17. 10:12
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
másfél hónapos voltam! éjfélkor koccintottam egy kis anyatejjel majd aludtam!
2012. márc. 17. 15:03
 12/18 anonim ***** válasza:
52%
Eddig én is mindig itthon voltam, szeretek tüzijátékozni, mindig veszünk sokat! :D Tv, evés, himnuszhalgatás, robbogatás, alvás. Kb. ennyi a műsor mindig. 17/F
2012. márc. 17. 15:52
 13/18 anonim ***** válasza:
És 78-ban is ezt csináltad? Ugyanis ez volt a kérdés, kedves 17 éves!
2012. márc. 17. 16:33
 14/18 anonim ***** válasza:
52%
Tudom, csak leírtam, hogy nem iszom le magam mint mindenki más. :)
2012. márc. 17. 17:13
 15/18 anonim ***** válasza:

nem gond,majd jövőre már leiszod.

én az összes 1978-as években 14 éves voltam és az első szilveszterem volt buliban ésnemotthon. Üvegeztünk és pezsgőt ittunk

2012. márc. 17. 17:15
 16/18 anonim ***** válasza:

A hetvenes években is ugyanúgy buliztak, mint most. Volt aki leitta magát, volt aki nem. Volt aki családi körben ünnepelt, volt aki az utcán, egyedül, vagy barátokkal. Voltak zenés helyek, ahol lehetett táncolni (több, mint ma), voltak esti műsorok, utána buli, a TV és rádió műsorai sokkal színvonalasabbak voltak, bár mai szemmel laposnak tűnik néhány poén. Akkor nem volt az.

Viszont jóval kevesebb volt a drog (de volt). A fiatalok buliba főleg táncolni mentek, és nem azért, hogy csak ott legyenek (a hangulatért).

2012. márc. 17. 18:15
 17/18 anonim ***** válasza:
A világ fizikailag egyik leglustább állatának, a homo sapiensnek sajnos s szellemi fölénye is már a múlté, úgy látom.
2017. máj. 17. 05:14
 18/18 anonim ***** válasza:
Kedves okos kérdező! Ugyanúgy ünneoeltek, mint ma. 1978-ból csak egy volt egyébként, nézz utána a wikipédián.
2017. máj. 17. 05:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!