Hogyan tudnám az agykapacitásomat lényegesen növelni, memóriát fejleszteni?
Vagy ha agykontrollban nem hiszel, puzzle-özz sokat :)
Előbbi módszerben legalább annyian kételkednek, mint amennyien esküdöznek rá hogy működik :S
..ha működne, mértincs még szuperokos hadsereg aki meghódítja a világot? ..és mért nem tanítják iskolában? ködös dolog :S de keress utána, már volt ilyen kérdés
Logikai -és memóriajátékokkal, matematikai feladatokkal, sok olvasással, tanulással. Az agy hasonlóan fejlődik mint az izom. Minél több igénybevétel, annál több fejlődés. Oda kell figyelni az igénybevétel sokoldalúságára.
Az agykontroll az én esetemben azért nem bizonyult hasznosnak, mert nem alkalmaztam elég kitartóan. De láttam jeleket, amik arra mutattak, hogy tényleg jó valamire. Ki kell próbálni. A lehetséges nyereség messze meghaladja a lehetséges veszteséget, ami kb. 10-20 ezer forint és 3 teljes hétvége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!