A jan.28-i vizsgan mi volt a pontos fogalmazas tampontjai? A szovegek cimeire nem emlékeztek?
En ez irtam volna:
vkinek bemutatni egy mozit, tehat hely bemutatasa, mint a munkahelynel is. Sztem egyszeru ez. Hol talalhato, hogyan lehet megkozeliteni, mi van a moziban (bufe-mi eheto es ihato ott), milyen termek vannak benne (kenyelem jellemzese, felszereltseg), milyen filmeket lathatsz ott, feliratos, szinkronos, miert szeretsz oda jarni es milyen gyakran, kivel jarsz oda.
Panaszlevél: meg volt adva egy szöveg és vagy 5 kis buborék volt amibe bele volt írva hogy mivel kapcsolatban kell panaszkodni
1. azt ígérték hogy luxusszálloda lesz közben meg közös zuhanyzó volt (mindenkinek)
2. a tolmács egyáltalán nem volt jó
3. a látnivalók messze voltak a központtól
4. az étterem drága volt
5. este bulik voltak de nem volt tömegközlekedés (valami ilyesmi)
A fogalmazás meg egy általános fogalmazás volt a mozikról
1. elhelyezkedés
2. szolgáltatások és felszereltség
3. miket mutatnak be a mozikban ( nem pont így volt én úgy értelmeztem hogy milyen filmeket pl vígjáték stb..)
4. van valami amit megváltoztatnál a mozikban és ha igen akkor mit
Lehet volt még egy szempont de arra már nem emlékszem..
Remélem hogy tudtam segíteni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!