Interjút kell irjak Zeusszal, a görög mitológia főistenével. Milyen kérdéseket rakjak fel neki?
Meingott. Kérdéseket feltenni szokás. Felrakni a barackbefőttet szoktuk a polcra.
Kérdezd őt arról, hogy miért pártolja a promiszkuitást, miért csalja a feleségét, az embereket is erre akarja bátorítani a viselkedésével.Érdekes felvetés lenne még, hogy miért létesít kapcsolatot nőkkel úgy, hogy közben állatalakot ölt, és miért nem közösül állatokkal emberalakban.
Oh,de jó Neked:D én mit meg nem adnék egy ilyen feledatnak.
Én első körben azt kérdezném tőle,hogy szokott-e imádkozni.
Hiszen a görög mitilógiában voltak előtte a Titánok stb...
Aztán azt,hogy soron kíséri-e félvér fiai útját (Perseus,Herakles) hiszen az Istenek nem avatkozhatnak be közveltlenül az életükbe de figyelni figyelhetik.
Lévén Főisten milyen iránítani az Olimposzt és Isteneknek parancsolni,az azértm égis csak vagány:D
Megkérdezném még érez-e bűntudatot amiért alaktomosan összefogott Posseidonnal és letaszították Hadest az Alvilág Urának(bár szerintem az se lehet rossz:D)
...Ami még így hirtelen ezsembe jut,hogy Ő kit választana Főistennek ha neki "le kéne mondania" :)
Én azt kérdezném meg, hogy hova lett a médiából?
Mert az ókorban annyian írtak vele, róla jó kis sztorikat, most meg....
Lehet hogy beteg?
Múltkor láttam a TV-be, elég jól nézett ki, meg a többiek is.
Biztos őket is érinti a válság...
Azért kérdezd már meg hogy van! :DD (És ne felejtsd el megírni a válaszát!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!