Szerintetek milyen ez a vers?
Sziasztok. Verseket szoktam írni, igazából már több mint 5 éve írok. Arra lennék kíváncsi, hogy szerintetek jó-e, amit írok. (Nem tudom, jó-e kategória.)
"Érzések
Visít szívem-lelkem,
belülről visít mindenem.
A fájdalom könnye csillog szememben,
S mégis mosolygok az emberekre.
Vad szél tépi hajam,
Teljesen szétszed, meggyaláz.
Mint a halálraítélt, kit halálba visznek,
Úgy érzem most magam.
Lüktet az egész bensőm,
A fájdalom belémmar,
A fájdalom letaglóz."
Várom a véleményeket. 18L
ezt nem nevezném versnek
De azért mutatnál még?
mert lehet, hogy van közöttük jobb is...
Ez nem vers, csak három mondat furcsán tagolva. Semmi ritmikája, a költői eszközöket borzasztóan használod, és nincs semmi esztétikai értéke, nem gondolkodtat el. Nem bántásból mondom, de úgy néz ki hogy nem olvasol túl sok verset, vagy ha mégis nem érted meg őket, ha ezt te versnek nevezed.
Inkább olvass verseket, mintsem írj.
Nekem tetszik, csak mint mások említették, lehetne kicsit ritumososabb, vihetnél bele rímeket :) Persze, gondolom azért nem ritmizáltad agyon, mert ez is a hangulatát próbálja tükrözni a versnek.
És amit egy másik válaszoló említett, hogy minden tini ilyen nyálas szöveget ír, ezt szeretném megcáfolni. Egyrészt a mai tinik nem igazán írnak verseket, sajnos van annál 'jobb' elfoglaltságuk. Másrészt véleményem szerint nem nyálas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!